metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miś ~miś (Gość)22.06.2011 11:30

W pierwszym składzie wychodzą: Szafnicka, Rol. Zreszta pilka ręczna to gra zespołowa. Niektóre zawodniczki graja w obronie inne w ataku. Młode ogrywają się przy doświadczonych. Chyba o to w tym chodzi.
Nie sądzę, żeby w którymś Polskim klubie było tyle wychowanek co u nas.
A ja bym nie chciał, żeby już w tym sezonie Piotrcovia. Drużyna powinna się trochę zgrać, a teraz jak przydarzy sie jakaś porażka to zaraz malkontenci i znawcy będą grzmieć.

00

giena ~giena (Gość)22.06.2011 13:16

Wreszcie coś się dzieje.Brawa dla Prezesa i Urzędu za zaangażowanie w budowę silnego zespołu w Piotrkowie.Budować zespół mądrze-nie na ilość a stawiać na jakość.Też mi się wydaje że potrzeba jeszcze klasowej bramkarki(może Jurkowska
/Alberciak wychowanka Piotrcovii)prawo skrzydłowej i kołowej.

00

AK ~AK (Gość)22.06.2011 17:51

Brawo Prezes Kalympka. Pozdro z Rogatki.

00

ed ~ed (Gość)22.06.2011 20:06

"giena" napisał(a):
Wreszcie coś się dzieje.Brawa dla Prezesa i Urzędu za zaangażowanie w budowę silnego zespołu w Piotrkowie.Budować zespół mądrze-nie na ilość a stawiać na jakość.Też mi się wydaje że potrzeba jeszcze klasowej bramkarki(może Jurkowska

Wazelina az kapie z monitora!!. Facet . odrobine szacunku dla samego siebie, bo mam odruch wymiotny!!!

00

giena ~giena (Gość)23.06.2011 10:01

ED.
Jak coś się robi,jest źle.Tylko krytyka UM sprawia radość.
Po torsjach wracaj do zdrowia,psychicznego też.

00

ed ~ed (Gość)23.06.2011 15:17

"giena" napisał(a):
Jak coś się robi,jest źle.Tylko krytyka UM sprawia radość.
Po torsjach wracaj do zdrowia,psychicznego też.

Mam w głebokim niedomówieniu jakąkolwiek krytykę zwłaszcza wielce szanowanego UM. Brzydzi mnie tylko wcchodzenie od zachrystii bez wazeliny, a to juz jest adresowane do Ciebie drogi "gienia". Mam prawo do własnegp zdania co niniejszym czynie. Zrobienie wyniku w tzw. piłce rzucanej za pomoca kupionych zawodniczek jest moim zdaniem fatalne i nie rokuje jakichkolwiek szans na powtórzenie "sukcesu: !!!

00

m ~m (Gość)23.06.2011 19:08

"ed" napisał(a):
Zrobienie wyniku w tzw. piłce rzucanej za pomoca kupionych zawodniczek jest moim zdaniem fatalne i nie rokuje jakichkolwiek szans na powtórzenie "sukcesu: !!!

nie do końca się z Tobą zgodzę.
Ja się cieszę, że udało się sprowadzić dobre zawodniczki do Piotrcovii, może to zaprocentować sukcesami, a te z kolei jeszcze bardziej spopularyzują piłkę ręczną wśród młodzieży i doczekamy się wiele bardzo dobrych wychowanek.

00

Lopez ~Lopez (Gość)23.06.2011 20:28

do "m"- A czy Piłka Ręczna kobiet w Polsce to ma jakąkolwiek popularność?Zadnych sukcesów w mistrzostwach europy, świata czy w pucharach europejskich od blisko 30 lat

00

. ~. (Gość)24.06.2011 09:02

"Lopez" napisał(a):
zadnych sukcesów w mistrzostwach europy, świata czy w pucharach europejskich od blisko 30 lat

Europejskie puchary: 1/2 finału Pucharu EHF - Piotrcovia,
nasz odwieczny rywal Montex zdobył ten puchar w 2001 r.

00

Lopez ~Lopez (Gość)24.06.2011 11:51

Zdobyć laur 10 lat temu,i ,co to sa sukcesy?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat