W pierwszym składzie wychodzą: Szafnicka, Rol. Zreszta pilka ręczna to gra zespołowa. Niektóre zawodniczki graja w obronie inne w ataku. Młode ogrywają się przy doświadczonych. Chyba o to w tym chodzi.
Nie sądzę, żeby w którymś Polskim klubie było tyle wychowanek co u nas.
A ja bym nie chciał, żeby już w tym sezonie Piotrcovia. Drużyna powinna się trochę zgrać, a teraz jak przydarzy sie jakaś porażka to zaraz malkontenci i znawcy będą grzmieć.
Wreszcie coś się dzieje.Brawa dla Prezesa i Urzędu za zaangażowanie w budowę silnego zespołu w Piotrkowie.Budować zespół mądrze-nie na ilość a stawiać na jakość.Też mi się wydaje że potrzeba jeszcze klasowej bramkarki(może Jurkowska
/Alberciak wychowanka Piotrcovii)prawo skrzydłowej i kołowej.
Wazelina az kapie z monitora!!. Facet . odrobine szacunku dla samego siebie, bo mam odruch wymiotny!!!
ED.
Jak coś się robi,jest źle.Tylko krytyka UM sprawia radość.
Po torsjach wracaj do zdrowia,psychicznego też.
Mam w głebokim niedomówieniu jakąkolwiek krytykę zwłaszcza wielce szanowanego UM. Brzydzi mnie tylko wcchodzenie od zachrystii bez wazeliny, a to juz jest adresowane do Ciebie drogi "gienia". Mam prawo do własnegp zdania co niniejszym czynie. Zrobienie wyniku w tzw. piłce rzucanej za pomoca kupionych zawodniczek jest moim zdaniem fatalne i nie rokuje jakichkolwiek szans na powtórzenie "sukcesu: !!!
nie do końca się z Tobą zgodzę.
Ja się cieszę, że udało się sprowadzić dobre zawodniczki do Piotrcovii, może to zaprocentować sukcesami, a te z kolei jeszcze bardziej spopularyzują piłkę ręczną wśród młodzieży i doczekamy się wiele bardzo dobrych wychowanek.
do "m"- A czy Piłka Ręczna kobiet w Polsce to ma jakąkolwiek popularność?Zadnych sukcesów w mistrzostwach europy, świata czy w pucharach europejskich od blisko 30 lat
Europejskie puchary: 1/2 finału Pucharu EHF - Piotrcovia,
nasz odwieczny rywal Montex zdobył ten puchar w 2001 r.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!