Jaka walka przegrały prawie dziesięcioma bramkami wstyd na całą Polskę.
Cały mecz przegrywały i jeszcze w końcówce dodatkowo przegrały jak one mogą się poprawić w następnych meczach jak redaktor nie ma pojęcia o piłce ręcznej liczę tylko na trenera jak on nie pomoże to chyba tylko cud.
Piotrcovia po walce. Dwie czerwone z kapelusza w końcówce i było po meczu. Kto oglądał ten wie. Najważniejsze że nie oddały punktów na tacy, jak grzeczni chłopcy.
Jak równy z równym czyli w b.r. jedną z najgorszych drużyn w lidze walczyła Piotrcovia, oglądałem mecz w telewizji i znowu podziwiałem chaotyczne poczynania Brazylijek które koncentrują się na kierowaniu i instruowaniu podczas gry koleżanek a nie myślą o swojej grze ci przynosi fatalny skutek, tak było też podczas meczu z Elblągiem w Piotrkowie. Potencjał do dobrej gry jest ale jego wykorzystanie fatalne bo coraz mniej drużyn do pokonania a nie wygrać z beznadziejnym w b.r. Koszalinem to grzech.
Dani jest ambitna i charyzmatyczna i pewnie stąd takie zachowanie; jednak dziewczyna ma potencjał do bardzo dobrej gry. Uważam, że obie dziewczyny z Brazylii są wzmocnieniem i kolega Handablik się myli, że w ich miejsce jest tysiąc polskich zawodniczek...
Ja jestem optymistą i wierzę w ten zespół tym bardziej, że doszła do nas jeszcze Edyta. Bedzie dobrze!
Każdy rzut karny Sobeckiej jest nieprawidłowo wykonany, oderwane nogi od parkietu jak na zdjęciu
Nieodpowiedzialne zachowanie Brazylijek.Kwestią czasu było wyrzucenie Joi za grę w obronie na proste ręce i fochy na boisku.Faul Mecedo ewidentny, więc nie ma co winą obarczać sędziów. Mecz był absolutnie do wygrania.Brak pełnowartościowych zmienniczek,przegrana końcowa faza meczu od remisu po 22 aż 9;1,słaba obrona, to przyczyny porażki.Zespół nie na czołówkę ligi i grę o medale jak zapowiadano.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!