Zimny kubeł na głowę się przyda.
Dziewczyny głowa do góry. Walczymy dalej!
Janusz prawdziwi kibice mają do Ciebie prośbę: nie pisz już więcej w komentarz bo to już jest nudne.
Janusz nie pękaj.Nie których prawda w oczy kole,a medalu i tak nie będzie pisałem we wrześniu,że będzie 5-te to może się pomyliłem będzie 4-te.
Akurat rzadko tu sie udzielam, a na temat tego transferu tutaj cisza, a to jest fakt :) GKS !GKS !
Błędy i słabe dni każdemu się zdarzają poczekajmy, jeszcze sporo grania.Fakt na mistrza to szans nie ma , ale 3-cie miejsce jest w zasięgu.
Moderator ponownie nie wpuszcza komentarzy.Boi się czegoś bo nie rozumiem tego,przecież nie pisałam ,żadnych wulgaryzmów,ani obrażliwych komentarzy.
Już nie piszą o promocji miasta,kontra,kontra a Koszalin ostudzil rozpalone głowy .Czy pan w szarym sweterku wręczał nagrodę za mecz Macedo?
a to nie reakcja na zarządzenie odnośnie przyznania stypendiów - mają grać za połowę stawki co panowie?
https://www.bip.piotrkow.pl/index.php?job=wiad&idg=3&id=2004&x=62&y=179&z=&n_id=21630
Zaczyna się wyprzedaż? Płomińska odchodzi do Perły po sezonie... Czy dlatego nie grała?
Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy... Powodzenia w kolejnych meczach.
PO tak słabym meczu pozostal wstyd, bo co się stało z dziewczynami które do tej pory były rewelacją ligi a w Koszalinie grały padaczkę? Czy to początek rozpadu zespołu w zwiazku z pogloskami o kolejnych odejsciach? Może ktoś z klubu udzieli informacji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!