metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
M ~M (Gość)09.02.2021 11:32

Zwycięstwo cieszy, mam nadzieję, że wskoczą na podium. Szkoda tylko, że Plomińska już sobie odpuszcza.

10

..... ~..... (Gość)08.02.2021 10:50

Kolejne trzy punkty dopisane; brawo dla całego zespołu. Mimo sporej ilości błędów i tak zdobyte 36 bramek w tym trzy Karoliny - nieźle, nieźle. Powodzenia w kolejnych spotkaniach!

60

jakub ~jakub (Gość)07.02.2021 08:48

Z takim błędami i nie wykorzystanymi sytuacjami to tylko Chorzów do pokonania ,żadna inna drużyna takich błędów nie wybaczy.Mam nadzieję ,że z Jarosławiem to poprawią bo inaczej będzie słabo.Dzięki za 3pkt.

33

gość_kibic ~gość_kibic (Gość)07.02.2021 14:22

Na początku gratulację za wygraną, ważne trzy punkty. A teraz trochę krytyki. Setki nie wykorzystane i brak koncentracji to raczej jest do poprawy i to szybko, przez to przegraliśmy w Koszalinie. Bramkarki też muszą wrócić na poziom sprzed meczu z Koszalinem. Obrona trochę spóźniona. Ale to co mnie najbardziej trapi to kwestia ataku. Wcześniej było szybciej mniej podań i zabawy po obwodzie, więcej ataków prostopadłych dawało możliwość dla spóźnionej obrony przeciwnika na czyste pozycję rzutowe. Dziewczyny przed wami tylko lepsze zespoły, wiecie co należy poprawić, wyeliminować błędy i na pewno będziecie cieszyć się zwycięstwami. Gratuluję jeszcze raz wygranej, mina poraz drugi Wilczek bezcenna.

60

Jainna ~Jainna (Gość)07.02.2021 14:16

Agnieszka Podrygała słabiutko! U nas jak grała też była cienka!

11

gość_prorok ~gość_prorok (Gość)07.02.2021 05:07

Piotrkowianin też zwycięski. Brawo Panowie.

20

Bubble gum ~Bubble gum (Gość)07.02.2021 07:38

Ciekawe jak dzisiaj na oczach całej Polski zagrają kelnerzy. Chrobry wygrał, a więc od wczoraj są na ostatnim miejscu.

61

gość_:) ~gość_:) (Gość)07.02.2021 00:04

Tak trzymać!

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat