metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
fałsz czy prawda ~fałsz czy prawda (Gość)29.12.2011 21:56

Też słyszałem, że na byłym stadionie miałyby powstać lokale mieszkalne. Wkrótce się przekonamy czy to jest tylko plotka czy to prawda?

00

re ~re (Gość)29.12.2011 18:33

Lopez jest dobrze zorientowany i ma tutaj jak najbardziej rację. Jak to w Polsce jest coś za coś. Krótko i na temat.
Jak widzę to Piotrcovię miasto ratuje rękoma i nogami, a innym daje sowitego kopniaka w d... .

00

januszek ~januszek (Gość)18.12.2011 15:32

Bardzo ważne zwycięstwo,które pozwala myśleć realnie o poprawie miejsca,które obecnie zajmujemy.Całe szczęście,że w tej drużynie są:Beata Kowalczyk i Agata Wypych.Oby nikt z zarządu klubu nie próbował już w tym sezonie mieszać w kotle,próbując obniżyć pensje.Trochę spokoju się przyda w zespole.Zarządy piotrkowskich klubów piłki ręcznej:RĘCE PRECZ OD PIENIĘDZY ZAWODNIKÓW!!!Jak wam brakuje,to szukajcie nowych sponsorów,ruszcie tyłki!

00

... ~... (Gość)19.12.2011 01:47

januszek Ty to taki delikwencik jestes troche...

00

januszek ~januszek (Gość)19.12.2011 09:01

Tak się złożyło,że piszę prawdę,a to niektórym może się nie podobać.Znam zawodniczki,zawodników,ludzi z zarządu i wiem,co oni prezentują sobą.Kryształowo czyści prezesi:Chamczyk i Zwierzchowski.Jest fajnie.

00

remek ~remek (Gość)20.12.2011 09:59

Jaka to prawda że Chamczyk jest prezesem Piotrcovii.Prezesem
jest jeżeli dobrze pamiętam p.Zięba od czerwca tego roku,
który zastąpił Chmielewskiego a ten Rola.Są podobno w klubie
długi powstałe za duetu Rol/Chmielewski.Też dopytywałem i wiem, że zarząd pracuje społecznie bez wynagrodzeń.Pytanie czy wszystkie decyzje zarządu odnośnie wzmocnień zespołu
organizacji,wizerunku klubu są dobre.Żal dziewczyn że odczuły to na własnych poborach.Jest przyczyna są skutki do
czego same dziewczyny też się przyczyniły(wyniki,atmosfera)Ale nie pisz że Twoje wpisy to tylko prawda. Też zależy mi jako staremu kibicowi aby Piotrcovia wróciła do lat świetności ale tego nie będzie dziś bez sponsora strategicznego klubu.A prawda jest taka że zarząd sam tego nie załatwi.Kto może w tym pomóc ,lub kto zechce - brak chętnych bo to Piotrków i brak ostatecznej decyzji na jaki sport zespołowy stawiamy.Ja uważam że powinno się na ręczną
kobiet i zapaśników.

00

januszek ~januszek (Gość)20.12.2011 13:51

Prezesem może jest i jakiś Zięba,ale za sznurki w tym klubie pociąga Chamczyk.A już niedługo w klubie pojawi się nowa/stara bramkarka Justyna Jurkowska dawniej Alberciak.Ciekawe kto prowadził z nią rozmowy Chamczyk czy Zięba?Wizja powrotu do lat świetności jest bardzo odległa.W kobiecej ekstraklasie są 3 zespoły(Lubin,Lublin i Gdynia) i to one rozdają karty.Piotrcovia ze swoim składem może max. zająć 4 miejsce,ale uważam,że lepszy jest Koszalin.W zespole są 2 zawodniczki,które bez problemu znalazłyby miejsce w każdym polskim klubie,chodzi mi o Kowala i Agatę Wypych.Skąd w Piotrkowie wziąść sponsora strategicznego?Nie dość,że zawodnicy i zawodniczki grają za niższe wynagrodzenia,niż w innych klubach ekstraklasy,to jeszcze zarządy klubów co roku zabierają im pieniądze z wypłat.Kto może i go nic nie łączy z tym miasem i klubem,szybko odchodzi.Zarząd pracuje społecznie.Nie żartuj sobie,bo mnie brzuch ze śmiechu boli.Chamczyk społecznie prowadzi ośrodek nad morzem,a Zwierzchowski z Piotrkowianina utrzymuje się z pensji strażnika miejskiego w budżetówce.Czekam na następne dowcipy.

00

Lopez ~Lopez (Gość)20.12.2011 19:23

Jedynym sportem zespołowym w ktory warto inwstować to jest piłka nożna.Jest to najbardziej medialna dyscyplina na świecie. Polonia the best

00

Lopez ~Lopez (Gość)20.12.2011 19:24

O przepraszam;Polonia i Concordia

00

Marcin ~Marcin (Gość)20.12.2011 22:28

Polonia najgorszy syf...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat