Atmosfera na hali rewelacja!!!Grając w tak okrojonym składzie dziewczyny pokazały, że stać je na walkę - w przyszłym sezonie może być już tylko lepiej. Takie mecze zaprocentują!!!
Bardzo dziękuję za podanie mi tytułu piosenki ale to nie jest ta którą na ostatnim meczu w Piotrkowie tak często grali. Sweet Caroline graja od dawna na każdym meczu, a teraz puścili coś nowego, cała śpiewana była po niemiecku.
Egon - w takim razie nie wiem o jakim utworze mowa. Ale na pewno przed meczem jak podejdziesz do Witka K. to odpowie na Twoje pytanie.
Pozdrawiam
A ja o innej sprawie jaie miała miejse na ostatnim meczu.
Na wiejscach zarezerwowanych dla VIP siedzieli m.innymi kierowca z Monteksu,kontuzjowane zawodniczki z Lublina, mężowie byłych zawodniczek Piotrcovii grające obecnie w Lublinie.Pan Szczepan główny porządkowy w sposób b.prymitywny nie chciał tam wpuścić byłego Prezesa Piotrcovii p.Mękarskiego.Słyszałem siedząc obok w jaki sposób dawał do zrozumienia kto tu jest najważniejszy.Tak być nie może.Czy od lokalnych działaczy klubu bardziej zasłużeni są ludzie z Lublina!Niech zarząd coś zrobi z porządkowym który wydaje się być nr 1 w Piotrcovii na hali podczas meczów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!