myślę , że już 29 listopada się zorientujesz, komu co zaproponowali a kogo wykiwali
Czego Wy oczekujecie drodzy komentatorzy, wybrali na starostę młodego i obserwując ostatnio Pana Wojtysiaka odnoszę wrażenie, że ambitnego człowieka, a Wy macie mnóstwo uwag. Rozumiem że lepiej żeby przywieźli jakiegoś kandydata w teczce np. z Bydgoszczy, albo z innego miasta który nie zna naszego regionu? Wtedy byłoby prawie i sprawiedliwie, a on by robił karierę polityczną z podatków mieszkańców powiatu,bo nie sądzę żeby mu zależało na jakiś pozytywnych efektach.
Po drugie jak słucham wypowiedzi tego byłego Pana Wójta z Aleksandrowa, to ja się pytam kto tych ludzi wybiera na te stanowiska? Ciekaw jestem jak on w tej Gminie dowodził...
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził - trzeba dać szansę "nowemu", niech się wysili.
Taka rada dla nowego Starosty aby ogarnął wygląd niektórych pracowników. Czasami niektóre Panie (bez dyskryminacji) wyglądają jakby na DISCO się uszykowały (to jakaś w mini z "walorami" na wierzchu a tu kolejna w podartych jeansach jakby "pies poszarpał" itd) a jednak praca w Urzędzie powinna zobowiązywać do pracy w publicznej instytucji - to nie TOP MODEL. Kolejnym tematem jest zakaz używania portali społecznościowych itp. podczas godzin pracy - takich jak FACE...K itd - są tacy pracownicy co strzelą sobie nawet SELFIE i jeszcze to publikują - coś chyba zbytnio zajęć nie mają a chcą więcej zarabiać. Oczywiście podobnie jest w Urzędzie Miasta u Pana Prezydenta i nikt nie potrafi tego ogarnąć. Urząd to instytucja, która powinna "świecić" przykładem składu i ładu. Drodzy Państwo dajmy się wykazać starym a zarazem nowym piastującym.
Proszę - tu jest pytanie dla nowego Pana Starosty a dotyczy Pana Dariusza Jońskiego:
"Nastąpiła zmiana. Mamy nowego Starostę a tu Pan Joński ponoć nadal jest zatrudniony w Starostwie i to pewnie za dobrą kasę.
Proszę o informację kto i kiedykolwiek widział tego Pana w pracy ??? Zapytajcie pracowników. Proszę aby się tym zainteresowały media - niech Starostwo w Piotrkowie przedstawi efekty pracy tego Pana oraz zarobki. Ja przynajmniej w pracy tego Pana nie widuję i nie widziałam - no chyba, że jest to jakiś duch. Coś tu jest nie tak jak powinno być."
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/dariusz-jonski-zostal-pelnomocnikiem-starosty,4681001,artgal,t,id,tm.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!