patrząc po radnych to teraz Wolbórz i Moszczenica przy udziale rozprzy porządzą
Ciężko od koryta ich oderwać, teraz to tylko szpital na tapecie będzie. Mam nadzieję że sejmik utnie pieniążki .
ciekawi mnie za ile pan ziemba i minister antek sprzedali powiat i kto z pis konkretnie się sprzedał ? była niepowtarzalna okazja, można było spokojnie, na wyciągnięcie ręki przejąć ster
i to mnie bardzo intryguje, jeśli ktoś wie to bardzo proszę o komentarz
A z kim p Wojtysiak miał przegrać, porównajcie sobie te dwie kandydatury i sami odpowiedzcie, p Cubała szacun za 20 lat.
Gratulacje panie Starosto!!! Bardzo dobra informacja dla mieszkańców Naszej Gminy. Powodzenia!!!
prawda jest taka że ci kandydaci z pisu ciency jak barszcz. to porażka była pewna. wojtysik młody wykształcony ponad miare jak na piotrków bo samorzadowców z doktoratem I to na unierystecie medycznym to mało jest. I wygrał doceniony prze radnych wiekszości
starosto prowadź nas ku lepszemu, jesteśmy całym sercem za panem. wie Pan zapewne , które sołectwo hihi .dużo sił i zdrówka
ake szacun dla s.Cubały. potrafił ze sceny zejść niepokonanym. dobrej i spokojnej emeytury Pamie Stanisławie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!