Dostęp do lekarzy zmniejszy śmiertelność a nie szczepionka tu cała służba jest blokowana dla ludzi temu są skutki nic nie robicie z tym
No proszę! Powiatowy wakcynolog nam się znalazł. Rozumiem że za wszelkie komplikacje zdrowotne po podaniu tego preparatu bierze Pan osobiście pełną odpowiedzialność???
Ja się szczepię i nie potrzebuję przekonywaczy. A jak nie chce ktoś to jego sprawa. Przecież nikt nie zmusza. Natenczas to tylko tragedia z czasem oczekiwania
A prezydent gdzie, znów go nie ma. A starosta wszędzie, wczoraj szczepienia,, dziś WOŚP. Widać komu Zależy aby coś dla ludzi
Lobotomie też robili specjaliści doktorzy naukowcy a jej skutki były fatalne. Szczepionka nie jest przebadana do 2022r.będą trwały badania czyli na nas.
Dlaczego nie leczycie osób już chorych?? Statystyki umieralności są tragiczne . Czemu nie szuka się skutecznych leków ? Nie prowdzi się badań np. nad amantadyną ,która daje pozytywne rezultaty . Czemu czeka na mityczną szczepionkę? Szczepionce , po które ludzi i tak łapią witusa . O CO CHODZI ???
Trudno się nie zgodzić z opinią prof. doc,hab dr. nauk medycznych Piotra Wojtysiaka. Mam tylko jedno ale. Mówi pan że nad szczepionkami mRNA prowadzone były badania już kilka lat temu, a w następnym zdaniu mówi pan że właśnie dlatego, że pracowano nad nimi kilka lat temu , udało się je tak szybko wynaleźć. To jak to w końcu jest? Wynaleziono je kilka lat temu, czy wynaleziono je w ostatnim roku, bo całkiem się pogubiłem, panie profesorze?
Jak szczepionka jest bezpieczna to sam się zaszczep i weź też moja szczepionkę dla kogoś od siebie z rodziny
O ja nie wierzę to autorytet w dziedzinie medycyny się znalazł teraz to już jestem tylko przekonany że się nie zaszczepię
Wszyscy mieszkańcy którzy powiatu którzy nie chcą się zaszczepić są za tym żeby szanowny pan wziął ich dawkę. wtedy będzie Pan pewny jaka to szczepionka jest bezpieczna.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!