Panie Masiarek, obietnice i co dalej? Jak Pan z Panem Macierewiczem obiecuje to nic z tego nie będzie. Jak Pan zamierza rozwinąć gospodarczo to miasto to jest najważniejsze a nie tematy poboczne choc nie mniej ważne
A po co kolejna hala sportowa?? Ta na Sienkiewicza juz nie wystarcza? Teraz kolejna przy SP2, na Batorego?? Co jeszcze??
Panie Masiarek powiem słowami W.K. - przydałoby się trochę pokory i samokrytyki. To co Pan obiecuje to każdy tak może. Skąd Pan na to weźmie kaskę, jakie ma Pan doświadczenie w pozyskiwaniu środków, jaką ma Pan wiedzę z zakresu ekonomi, wiedzę z zakresu zarządzania, jakie ma Pan doświadczenie w sprawowaniu potencjalnych funkcji. Po zadaniu sobie tych pytań, niech Pan dopiero coś obiecuje. Ponadto stwierdzam, że Pan ma psychiczne dążenia do władzy, a to jest niebezpieczne dla Pana. Tylko jak Pan przegra, niech Pan nam obieca, że nie będzie Pan szukał TEORII SPISKOWEJ. Bo w tym jesteście na pierwszym miejscu.
Poseł Antoni Macierewicz. Razem zamierzają bowiem pukać od drzwi do drzwi i... przekonywać.Oj, czekam z utęsknieniem, odmalowałem mieszkanie, kupiłem klęcznik, zamówiłem antenę TV Traum i nastawiłem radio na jedynie słuszną stację.Jak przyjdą to razem rozpracujemy wszystkich TW w Piotrkowie, sporządzimy listę wrogich agentów i ujawnimy wszelkie spiski i powiązania. Czekam i już się cieszę z tej wizyty. Oj będzie się działo.
Ps. Ciekawe czy odwiedzą w rezydencji jaśnie wielmożnego pana dziedzica prezydenta K.Ch.
Program wyborczy...
Raczej pustosłowie, jakieś tam podrzędne sprawy.
A gdzie strategia rozwoju miasta, które - można to już z całą odpowiedzialnością rzec - ZWIJA SIĘ pod względem gospodarczym. I to jest sedno sprawy. Parę lat, a bliski Bełchatów przegoni nas w progresji.
I obym się myliła w swoim rozumowaniu. OBYM.
A czy ja też mogę przydreptać? Bardzo chętnie poddam się tej zbiorowej sakralnej kaźni. Jako gwóźdź programu proponuję: rytualne samobiczowanie i pokutniczą ascezę.
Zapraszam Lolu w progi moje, ale pejczyk musisz sobie przynieść.
Bez obaw ja sobie go jakoś skołuję, ale czy Twoi znamienici goście będą przygotowani...
Ehh o czym ja mówię, oni na bank mają zawsze przy sobie zestaw małego pokutnika. Będą przygotowani. Zatem do zobaczenia :)
Społecznik nie pobiera diety radnego. Radny nie jest społecznikiem skoro na tym, że jest radnym zarabia. Dieta radnego przewodniczącego komisji wynosi netto ok. 1.500 zł. miesięcznie. Pan Masiarek w poprzedniej kadencji był przez 4 lata przewodniczącym komisji administracji rady miasta. Przez 4 lata zarobił na tym 72.000 zł. Pani Beata Dróżdż (wcześniej Dudzińska) w tej kadencji przewodnicząca komisji administracji rady miasta. Zarobiła 72.000 zł. na rękę. Diety radnych są w całości zwolnione od podatku.
W jaki sposób pan to zrobi panie Masiarek? Umowa z poznańską firmą zajmującą się obsługa parkomatów i pobieraniem opłat za parkowanie w strefach parkowania na stawkę 3 zł za 1/2 godziny obowiązuje do 31.12.2012 r. Czy pan z własnych pieniędzy zwróci tej firmie utracone dochody w wysokości około 1 mln. zł? Czy radni się zgodzą na obniżenie opłat? A dlaczego pan podniósł rękę za opłatami po 3 zł podczas głosowania na sesji rady miasta? Dlaczego pan, pański klubowy kolega Adam Gaik i koleżanka klubowa Beata (Dudzińska) obecnie Dróżdż nie głosowaliście przeciw tak wysokim opłatom za parkowanie kiedy byliście w koalicji z Prawicą Razem Krzysztofa Chojniaka?
Niech pan sobie daruje ta kiełbasę wyborczą i nie opowiada ludziom bajek. Dlaczego ani pan ani pana koleżanka Beata Dróżdż kandydująca ponownie do rady miasta nie zainteresowaliście się losem bezdomnych zwierząt w jakich warunkach przebywają i dlaczego nie podjęliście interwencji u prezydenta miasta? Gdyby nie lewica i radny Jan Dziemdziora oraz poseł Artur Ostrowski ta sprawa nie wiadomo kiedy jak by się zakończyła.
Ciąg dalszy przy najbliższej okazji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!