Już się cieszę z parku!
Ale co z gospodarką, rozwojem miasta, przyciągnięciem inwestorów (won z magazynami!), pracą i godną płacą dla mieszkańców. Bo inaczej, to ten nowy park i nowe hale będą służyć za miejsce pracy żebraków i odpoczynku dla pijaczków.
napewno nie!!! Jeszcze Pan Antoni to już napewno nie!!!!! Ludzie z importu chcą nam zrobić wodę z mózgu. Przykre ale prawdziwe:(
Do tej pory byłem przekonany, że tylko świadkowie Jehowy chodzą od drzwi do drzwi nakłaniać do zmiany uczuć religijnych. Ale, że pan Maciarewicz z panem Masiarkiem będą nas nawiedzać w domach, tego się nie spodziewałem. To chyba jakiś głupi żart. Do mnie nie pukajcie bo poszczuje psem.
Dopóki nie będzie odpowiedzialności karnej lub finansowej za składane i niezrealizowane obietnice wyborcze, dopóty takie deklaracje są g... warte co pokazał nam dobitnie obecny rząd.
Ale, jak to, "będziemy chodzili od domu do domu"?
Jak kolędnicy?
Jak to, "będziemy rozmawiać ze wszystkimi mieszkańcami"?
Przecież to by zajęło wam rok albo i dwa, żeby wszystkie mieszkania i wszystkich mieszkańców obskoczyć.
A jeszcze - w co drugim, co trzecim domu - jakiś mały poczęstuneczek wjedzie na stół, jak przy przyjmowaniu księdza po kolędzie, to i przez trzy lata nie zdążycie miasta obrobić!
A wybory już za miesiąc! Zatem, jak planujecie wykonać tę nierealną zapowiedź, do diaska? Już u zarania składacie niedorzeczne obietnice, to co będzie potem z realizacją wyborczych obietnic?
Już na starcie jakoś nie budzi to większego zaufania. Ani sam kandydat, ani komitet wyborczy.
Ale, co tam! Czekam, oczywiście. Tylko proszę mocno pukać do drzwi, bo dzwonek zepsuty.
KAMPANIA PiS tragicznie rozpoczęta!
!!!!!!!!!!!
Strzelanina w biurze PiS w Łodzi! Są ofiary!
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8534082,Strzelanina_w_biurze_PiS_w_Lodzi__Jedna_osoba_nie.html
http://www.tvp.info/informacje/polska/atak-na-biuro-poselskie-pis/3050966
To jakieś prawdziwe fatum nad kandydatem PiS-u w Piotrkowie.
Ogłasza on właśnie dzisiaj zręby swego programu wyborczego,
W Łodzi dochodzi do czynu nieobliczalnego! Czy politycznego?
Czyż ludzie całkiem oszaleli? Czy przewróciło im się w głowie?
Haha, nieźle się uśmiałam z tych obietnic. Pan Masiarek wraz z panem Macierewiczem robią tylko wstyd miastu. Jeśli Masiarek zostanie prezydentem, to z pewnością kościół będzie miał jeszcze lepiej, bo trzeba będzie pewne długi spłacać...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!