To wychodzi wam najlepiej,stare komunistyczne metody.Dziemdziora wstydzi się pan swego życiorysu?Chłopie pokaż swoją twarz.
Składam propozycję. Wszyscy, którzy nie chcą reelekcji K.Chojniaka niech zaprzestaną krytykować pozostałych kandydatów na prezydenta. Ja jestem pierwszy.
Ależ to znakomita propozycja, szkoda tylko, że bez sensu.
Cóż tego, kolego Utopisto, że my wszyscy, którzy nie chcemy reelekcji obecnego prezydenta, zaprzestaniemy krytykować pozostałych kandydatów na prezydenta? Skoro ci, którym na tej właśnie reelekcji zależy, nie złożą przecież broni i krytykować będą nadal "naszych" różnych faworytów, czyli innych niż K.Ch. kandydatów?
Tak więc, bądź sobie pierwszy! I jak znam życie - ostatni.
Wracając zatem do sedna Twojej propozycji, zawołam za Wielkim Klasykiem XX wieku:
Jestem za, a nawet przeciw!
Przemyśl Pietrek,ja składam propozycję aby nie krytykować konkurentów Chojniaka i to nie jest bez sensu.Trolle przypuszczą atak to pewne, ale ja nie myślałem o trollach. Sam zamierzam odpierać ataki na kontrkandydatów K.Chojniaka.Choć moim faworytem jest J. Dziemdziora. Możesz stać obok i głosić hasło jestem za, a nawet przeciw, ale takim podejściem nie zablokujesz reelekcji Jego wysokości K.Ch. Przemyśl :)
Przemyśl? To gdzieś tam pod ruską granicą? Coś kumam...
A widzisz razem możemy rechotać.
Możemy. Ale pod warunkiem, że zrezygnujesz z tego swojego, tam, tego, no, jak mu tam, a zagłosujesz na Mazura.
To co, idziemy razem porechotać? Ja się w kwadrans ubiorę...
Powszechnie wiadomo, że Dziemdziora skończył się na Kill 'Em All, a później to już tylko komercha.
DZIEMDZIORA oczywiście, tak, ale taki CHOJNIAK, to wiadomo, że nie tylko skończył się na Kill 'Em All, ale potem to już nawet nie żadna komercha, tylko zwykła chałtura!!!!
Komercha przy tej chale, to jeszcze byłoby coś!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!