Plebiscyt odzyskał prestiż. Nareszcie zauważeni zostali prawdziwi pasjonaci, miłośnicy Piotrkowa. Gratulacje dla organizatorów. Impreza na bardzo wysokim poziomie, a równocześnie miła, sympatyczna, spokojna i radosna. Gratulacje dla zwycięzców.
maja ocknij się , to tylko układy. Nikogo wiecej nie ma jak tylko PGR
Zgadzam się z tobą ASTON. Pani Marii Mrozińskiej należał się Piotruś za to co robi dla zwierzaków
Czy to pomyłka myslałem ze to bedzie wódz Krzysztof za dobre posuniecia w miescie??????
Jeśli takie układy sprawiają, że ludzie wychodzą z domów, jeżdżą na rowerach, słuchają muzyki, stają się wrażliwsi na los zwierząt - to ja chcę takich uładów. Wolę to od murków na rynku, walących się inwestycji, niekompetentnych......
Plebiscyt jest coraz mniej poważnie traktowany przez społeczeństwo i to było widać i słychać wczoraj w MOKu.
Piotr to człowiek sympatyczny, ale czy to osobowość ? Jakie miasto tacy laueraci. Ale gratulacje.
Piotrusie - pani Maria...pieski się ucieszą. Pan Mariusz - podziwiam zapał i życzę powodzenia.
Ale ogólnie to chyba czas zwijać żagle i wymyśleć coś nowego, bo formuła plebiscytu się wyczerpała.
Jak chcesz to sobie wymyślaj, formuła wyczerpała się dla lokalnych władyków, bali się przyjść i złożyć wyrazy szacunku dla swoich mieszkańców - lareatów plebiscytu. Wstyd.
jak to potrafi ludziom żal d.... ściskać.... zwłaszcza tym malkontentom z Pasażu... a Piotra jakby dostał pierwszy, albo "Matka Boska Murkowa" to by może dobrze było ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!