metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
buziaczek23100 ~buziaczek23100 (Gość)05.09.2008 08:22

[cytat]do Heniek owszem masz rację trochę błędów zrobiłem ale pisałem szybko ale moje zdanie na temat ludzi bezdomnych jest takie samo a twoje inne bo nieznalazłes się w ich sutuacji

00

j...k ~j...k (Gość)05.09.2008 10:18

do epiotrkow: opodtrzymuję swój wcześniejszy komentarz który w jakiś sposób wyparował !? z tego forum, że cały ten plebiscyt to jedna wielka farsa. Popieram to co napisał ~as. Jeżeli kandydatuty mogą składać pojedyńcze osoby to Kapituła nawet w składzie z wcześniejszymi lauretami, wybierze osobę która niemkoniecznie jest osobą która uzyskała osiągnięcia w życiu społecznym, gospodarczym lub kulturalnym Piotrkowa. Zgłaszanie radnych nie jest dobrym pomysłem ponieważ za swoje działania pobieraja diety przewyższające najniższą płace.

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)05.09.2008 10:46

Czytając zarówno wiadomośc, jak i komentarze widzę brak podstawowej informacji:
Gdzie przeczytać regulamin tego konkursu???

00

as ~as (Gość)03.09.2008 11:45

Wybieranie najbardzioej zasłużonego piotrkowianina spośród siebie, garstki organizatorów mija się z celem. Pozwólcie głosować ludziom, mieszkańcom miasta i wtedy zobaczymy ile warci są kandydaci. Zgłoszenie kandydata powinny być poparte np iloscia 500-1000 podpisów mieszkańców. Wtedy by się okazało kto ma uznanie wśród mieszkańców.

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)03.09.2008 12:04

as: Nie rozumiesz zasad. Nie spośród siebie bo 1. przedstawicieli organizatorów jest w kapitule dwóch (radio i Tydzień), 2. pozostali członkowie kapituły to laureaci więc Piotra już mają. Zbieranie podpisów można przemyśleć ale zawsze będzie dyskusja czy akuratnie dana ilość jest dobra (dlaczego 500 a nie np 300 czy 1000 ?) Głosowanie jaką metodą ? kuponów czy smsów ? Jaką masz pewność czy ktoś nie wysyła sam na siebie ? Dylematów jest wiele... Ludzie wchodzący w skład kapituły, która z każdym rokiem się powiększa, pochodzą z tak różnych środowisk ze wybór jest wypadkową zasług kandydata. I ponoszą odpowiedzialność za wybór. A kandydaturę może zgłosić każdy. Ty również :)

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)11.09.2008 14:17

"motyl" napisał(a):
Bo regulaminu zapewne po prostu nie ma. A konkurs - cóż jest to po prostu towarzystwo wzajemnej adoracji.

To paskudny zarzut wobec organizatorów!
Jak widać z wiadomości na Forum - istnieje Kapituła konkursu, odbywają sie jej posiedzenia. Należy więc oczekiwać, że ma jakieś spisane zasady działania.
Ponawiam swoją prośbę - Szanowni Organizatorzy i Kapituło:
opublikujcie regulamin lub inne zasady przebiegu konkursu!

00

motyl ~motyl (Gość)12.09.2008 15:42

"Bartosiak" napisał(a):
Ponawiam swoją prośbę - Szanowni Organizatorzy i Kapituło: opublikujcie regulamin lub inne zasady przebiegu konkursu!

Czyżby go cały czas tworzyli?

00

Heniek ~Heniek (Gość)18.09.2008 15:13

Czy Pan Mariusz Staszek radny to ten co wcześniej prezerwatywami (gumkami inaczej) handlował?
Jeżeli tak, to my z moją Tereską głosujemy na niego. Mamy już szóstkę dzieciaków i gdyby nie Pan Staszek od gumek to byśmy więcej mieli, a wyżywić trudno taką gromadę.

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)19.09.2008 09:26

O "gumkach" - nic nie wiem, i chyba to nie temat na ten wątek..
Widzę, że być może na liście nominowanych jest błąd:
To właśnie radny Staszek był komandorem Biegu Trybunalskiego - taki napis widziałem na koszulkach. Co się zgadza z działaniami Pana staszka w dziedzinie sportu.

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)19.09.2008 17:27

Bartosiak: Nie Biegu Trybunalskiego, tylko jego podróby - Biegu Piotrkowskiego!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat