ktosik: Chyba żartujesz? Radny Staszek za cyklodrom to się kwalifikuje, ale do antyPiotra.
Panie "Taki jeden"
1. żadnego grzecznościowego zwrotu nie widzę, za to proszę o nieprzekręcanie mojego nazwiska.
2. Co do "negowania wszystkiego" - ja, oraz pozostali protestujący przeciwko zniszczeniu Cyklodromu nie negujemy budowy "Orlika" w Piotrkowie, a tylko jego lokalizację właśnie na Cyklodromie. Jako alternatywę wskazujemy np. teren przy szkole nr 12.
3. Pan Mariusz Staszek PUBLICZNIE zapytany o powody lokalizacji na ul. Budki odpowiedział "bo ja tak chcę".
I to jest także powód moich wątpliwości co do kandidatury w plebiscycie.
4. Każdy ma prawo do swoich pogladów, a wielbicieli Radnego Staszka pytam: w jaki to szczególny sposób propaguje on EKOLOGICZNY styl życia??? Patrząc na jego samochód - wątpię w postawę ekologiczną.
uzyłem jedynie grzecznościowego zwrotu do uzytkownika "Bartosiek" poza tym panie Piotrkowianin pan także jest anonimowy więc niech mnie pan nie poucza żebym wypisywał tutaj swoje imię i nazwisko. A Bartosiak zanegował na tym portalu dwie sprawy, po 1 kandydaturę na Piotrka radnego Staszka i budowę boiska Orlik za co powinien być zesłany na banicję.
taki jeden: Ty udajesz, czy nie wiesz, że radny Mariusz Staszek jest jednym z autorów chorego pomysłu budowy boiska Orlik w miejscu (uwaga, trudne słowo) martyrologii?
I jaka to niby "jedna z ważniejszych inwestycji w mieście"?
Ważniejsze są m.in.: modernizacja oczyszczalni ścieków, budowa dalszej części obwodnicy zachodniej, bez której za rok na osiedlu Słowackiego - Północ będzie sajgon, odkładany w nieskończoność remont Al. Sikorskiego i inne. Boisko przy tym to pikuś.
Nie cenzura Drogi Forumowiczu vel Zawiedziony. Komentarz został usunięty i wiesz doskonale dlaczego :) Niezręcznie gdy próbują ..... :) I zapewniam jeszcze nic nie wiadomo więc trzeba spokojnie czekać :)
ka
każdy ma prawo do indywidualnej oceny!prawda piotrkowianinie
jednak myśel ze najbardziej p.Tadeusz za upór jaki ma w tym co robi i p.Balcerek chodzi chyba o aktywność co ?
a i jeszcze pan Adam Banaszczyk który nie szczedził grosza na pewną imprezę
Wśród nominowanych nie ma nikogo, kto by cokolwiek zrobił dla miasta. Są za to jedynie osoby, które potrafią odcinać kupony.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!