metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
j...k ~j...k (Gość)01.09.2008 17:12

do epiotrkow: :

Moderator: przyjęliśmy do wiadomości Twoją opinię
Co komu po "takim" tytule?

00

Grażyna F ~Grażyna F (Gość)01.09.2008 22:23

Do~k Serdecznie dziękuję że chce Pan mojej nominacji do Piotra 2008.Muszę Panu powiedzieć , że jestem już szczęśliwym laureatem tej nagrody. Był to jeden, z niewielu w mojej pracy , bardzo szczęśliwy dzień. Chociaż na tym forum padają przykre słowa pod adresem tej nagrody to ja osobiście bardzo ją sobie cenię.Jeszcze raz dziekuje za sympatyczne słowa pod moim adresem roniez na forum p.t Referendum w sprawie schroniska, Poozdrawiam Grażyna Fałek

00

motyl ~motyl (Gość)10.09.2008 10:35

Bo regulaminu zapewne po prostu nie ma. A konkurs - cóż jest to po prostu towarzystwo wzajemnej adoracji. Bo jak nazwać fakt, że swego czasu Piotra dostał Marek Konieczko, podczas gdy w sądzie przeciwko niemu (jako dyrektorowi) było kilkaset pozwów od pracowników? Sytuacja w szpitalu się nie zmieniła. Nadal personel jest poniżany, chyba, że jest sie pielęgniarką protegowana przez Radziszewska, wtedy nic się nie robi.

00

Heniek ~Heniek (Gość)03.09.2008 14:03

DO mmmm. Brawo! Gratuluje pani Eli takiego adwokata , który z pisowną polską jest na bakier. Zanim zaczniesz pisać weż do ręki słownik ortograficzy. A wstyd!.

00

k..l ~k..l (Gość)03.09.2008 18:19

No tak pani Ele robi dużo dla bezdomnych!! . Jednego

Moderator: "wycieczki osobiste" zwłaszcza dotyczące życia prywatnego KOGOKOLWIEK są zabronione NA TYM FORUM
.Ot i opieka bezdomych przez panią Ele

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)03.09.2008 18:36

Ostrzeżenie : posty użytkowników co do których zaistnieje podejrzenie, że w jednym wątku pod różnymi nickami dyskutują sami ze sobą próbując wywołać wrażenie, że ich opinie podziela więcej osób będą KASOWANE !

00

k...l ~k...l (Gość)03.09.2008 18:44

A szkoda!!!

00

mmm ~mmm (Gość)03.09.2008 09:06

[cytat="Heniek"]sory ale myśleże się mylisz bo ja stwierdze że zawsze trzeba dawać ludzią szanse a pani ela taką daje zanm wiele osób kturzy tam byli i wyszli na ludzi a ty skoro tak twierdszisz to niezaznaleś takiego życia i niewiesz jak to jest na miejscu takich osób kturzy z różnych przyczyn tam są jedni bo chcą a drudzy bo niemają się gdzie podziać i niemożna osądzać tak jak się niewie

00

mmmm ~mmmm (Gość)03.09.2008 09:12

MMM do "Heniek" Jeśli tak twierdzisz to co napisales o ludziach bezdomnych to jestes w błedzie człowieku i nierzyczyłbym żebyś się znałazl w takiej sytuacji życiowej jak my. owszem niekturzy z nas nieumieją sobie poradzić to własnie pani ela nam pomaga żebyś choć coś wiedzial o takich osobach zmieniła byś zdanie

00

mmmm 03.09 2008 ~mmmm 03.09 2008 (Gość)03.09.2008 09:21

"Heniek" Myśle o tym co napisałes i twierdze ze jestes w błedzie ludzie bezdomni to wcale nie tania siła robocza jak twierdzisz to ludzie kturzy tez pracują a przebywają w schronisku to ludzie kturym własnie pani ela pomaga jak moze , to ludzie co niekturzy bez rodzin z róznych przyczyn ich utacili to ludzie kturzy żyją jak potrafia a jeśli byś sie znalazł na ich miejscu to bys tak nietwierdził i nierzyczył bym tego tobie bo to samo mogłi by twierdzis tak jak ty o tobie inni ludzie warto dawac każdemu człowiekowi szanse na lepsze juto i pani ela taką daje i nietylko pomaga im ale takze dzieciom z pck

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat