metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
don ~don (Gość)30.08.2008 20:48

No nieźle, nieźle. Jadwiga, Tadeusz, może jeszcze Waldemar?
Trochę przesadzili ci co zgłaszali niektórych kandydatów.

00

obiektywny ~obiektywny (Gość)30.08.2008 21:04

Może rodzina Sokalskich, a może Ci , którzy za swoją pracę biorą dużą kasę.Przecież to co robią powinni wykonywać sumiennie , bo za to im płacą i to nie mało.Tacy na Piotra.

00

Prowincja ~Prowincja (Gość)30.08.2008 09:49

Ci którzy tak bronią miejsca po cyklodromie bo tak można nazwać ten pseudo obiekt i którzy tak dbają o pamięć w tym miejscu poległych prosze o argumenty bo przy pomniku często mozna spotkać okolicznych pijaczków /ciekawe czy siedzieliby przy boisku /a co do walorów użytkowych obiektu który nazywacie cyklodromem to lepiej milczcie i się nie ośmieszajcie.

00

sympatyk "Piotra" ~sympatyk "Piotra" (Gość)31.08.2008 21:51

Nagroda "Piotra" to duże wyróżnienie dla osoby ktora robi coś wielkiego nie licząc na profity kasę i .td. mam nadzieje, i wierzę w rozsądek Kapituły tegoż plebiscytu.Z ogłoszonych kandydatur nie widzę jako nagrodzonych osób typu pani Gańczak - czerpiącej rożne korzyści z racji swojej funkcji w domu dla bezdomnych.Natomiast Piotr dla radnego - jeszcze nic nie zrobił dla społeczności Piotrkowa aby go nagradzać. Wierzę w rozsądek kapituly , że nikt taki lub podobny, tej nagrody nie otrzyma.Pozdrawiam

00

Heniek ~Heniek (Gość)31.08.2008 22:04

Do mmmm Pani Ela Gańczak -"Zloty Człowiek?" - chyba z koloru wlosow. Bezdomi to dla nie służacy i darmowa sił robocz jak potrzebuje przeprowdzic jakieś prace remontowe w swoim domu. A ty mmm to chyba jej kolezaneczka albo sama pni Ela Gańczk.

00

a-z ~a-z (Gość)31.08.2008 22:52

Do j-k. Nazywasz "Piotra" nic nie znacząca farsą.ale gdybyś byl nominiowanym a jeszcze gdyby tak nagrodę ci przyznano to juz wtedy nie była by to farsa - prawda? Dlaczego Piotrkowianie sa tacy zlosliwi i zazdrośni o czyjeś sukcesy - to chyba jakaś lokalna choroba.

00

j...k ~j...k (Gość)31.08.2008 17:08

ten "Piotr" to jedna wielka nic nieznacząca farsa.

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)01.09.2008 10:06

Do użytkownika ~Prowincja.
Trudno zrozumieć właściwie, o co pytasz.
Argumentów za ochroną miejsca pamięci chyba w Polsce nikomu nie trzeba przedstawiać, prawda?. Sczególnie w okolicy 1-go września.
To, że bywają tam pijaczki - dowodzi tylko ich chamstwa, o swiadczy to raczej o niedostatecznym pilnowaniu porządku w mieście (picie alkoholu w miejscu publicznym to wykroczenie).
Magiczne myślenie, że jak będzie boisko, to nikt tam nie przyjdzie z butelką, jest o tyle naiwne, co zadziwiające. Budowany przez media schemat: piłka=mecz=koledzy=PIWO!! działa nadzwyczaj dobrze.
Co do walorów użytkowych - nawet w obecnym stanie obiektu prawie przez cały dzień ktoś z tego terenu zieleni korzysta - jak wielokrotnie juz pisałem - spacerując, bawiąc sie z dziećmi, trenując (np. od klilku miesięcy widuję tu dwu lub trzech ludzi ćwiczących któryś ze sportów walki (nie znam sie, więc nie wiem jaki konkretnie).
Odzywki typu "milczcie i sie nie odzywajcie" są dość chamskie, powstrzymaj się od nich, inaczej będę postulował usunięcie postów!!
TO OSTATNI POST NA TYM WĄTKU NA TEMAT CYKLODROMU. PONIEWAŻ TEMAT JEST PORUSZANY, POSTARAM SIĘ ZAŁOŻYĆ ODRĘBNY WĄTEK

00

Bartosiak ~Bartosiak (Gość)01.09.2008 10:09

Jak zapowiadałem -
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI W "SALONIKU"
POD ART. "CYKLODROM".
http://www.epiotrkow.pl/artykul/CYKLODROM,1045

00

forumowicz vel zawiedziony ~forumowicz vel zawiedziony (Gość)01.09.2008 22:32

To tylko mała prowokacja.Jestem daleki od myślenia, że kapituła gra nie uczciwie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat