Kolejna ściema wyborcza pani burmistrz i pana burmistrza. Choć pani burmistrz i tak już przestała pracować w sulejowie a w kampanii prezydenta miasta piotrkowa bardziej.
Czas na prawdziwe zmiany w sulejowie. Stop nieudolności i arogancji
Z ludzi idiotów chcą robić? Wiceburmistrzyni niech wraca do tego piotrkowa swojego
Przedwyborcze brednie PiSu oraz obecnego burmistrza.
Kandydat z PiS wyciągnięty z kapelusza w miejsce dotychczasowego nieudolnego i wiecznego kandydata wyraźnie zachłyśnięty jest tym, że gadają z nim posły i dyrektory. Chłop kupi każdą brednię.
A burmistrz? Przy okazji mógłby powiedzieć czy przystanie wybudowane za 1 milion złotych mają jakikolwiek sens i czy uzyskał na tą budowę wszystkie wymagane pozwolenia.
Debili z Was robią !!! nie dajcie się nabrać na te bzdury !!!!!!!!!!
prawda jest taka że jak tego nie zrobią to nasza gmina upadanie , przemysłu tu żadnego nie będzie ludzie i młodzież stąd uciekają , jedyne słuszne rozwiązanie to przywrócić w tym rejonie turystykę którą porównując wstecz do ładnych parę dziesięciu lat kuleję , wystarczy zobaczyć na tereny VIKTORII zaniedbane zniszczone dlaczego najemca który użytkował to miejsce doprowadził do takiego stanu rzeczy , to skandal !!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz zapewne o czym świadczy znak zapytania na końcu tytułu !
Czuje się jak w PRL jest i nie ma
A znak zapytania utwierdza mię w tym
Zbliżają się wybory i zaczyna się kiełbasa wyborcza. Kiedy ja już słyszałem że Pilica ma być pogłebiona obwodnica zrobiona następne obiecanki burmistrza. Kończ waść wstydu oszczędź. !!!!!!!
Byłem na wczorajszym zebraniu w OSP w Sulejowie, miałem głosować na Mariusza, ale dziś wiem cała rodziną walimy głosy na Łukasza. REWELACJA !!!!!!!! Krzykacze od Wojciecha mają się z pyszna. Ciekawe jak wyglądają na filmikach. Może ktoś wrzuci na yutuba ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!