metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Epa ~Epa (Gość)15.10.2018 09:22

Na zebraniu jakiś gość z PIS-u mówił, że Ciupa to jedyny kandydat, który codziennie ma spotkania i nie boi się ludzi. Gdzie ten PIS takiego człowieka wynalazł bo ja myślałam, że w tym sulejowskim grajdołku wszyscy młodzi, wykształceni i rozsądni zwiali już za granicę lub do dużych miast, a tu taki diament.

114

SULE ~SULE (Gość)15.10.2018 09:36

Wybory wyborami a świat po wyborach nie zmieni się sam .Również byłem na tym wiecu wyborczym tak jak tydzień wcześniej na spotkaniu u obecnego włodarza gminy . Moim skromnym zdaniem różnica jest nie do oszacowania tak pod kątem organizacyjnym jak i merytorycznego planu dla miasta i gminy na plus dla pana Ciupy . Na ten moment czekam z decyzją na kogo zagłosuję do czasu zaprezentowania się przez pozostałych kandydatów ale nie ma nigdzie informacji gdzie i kiedy odbędą się takie spotkania ?

92

krytykant tamtej i tej w ładzy ~krytykant tamtej i tej w ładzy (Gość)15.10.2018 10:01

Do ~wodnik szuwarek Normalnie znaczy dla ciebie tonąć w długach ? To ja dziękuje za taką normalność. Dziękuję też za plac, który wykopuje jeszcze większe rowy nienawiści pomiędzy miastem, a wsią niż były za Baryły, dziękuję za światło wyborcze w nowym parku kiedy my nie możemy się od 8 lat doprosić o powieszenie jednej zwykłej lampy na słupie, aby rozświetlić egipskie ciemności. Ile kosztuje dzienne oświetlenie tego parku latającym komarom ?

123

ankieter ~ankieter (Gość)15.10.2018 10:28

Obstawiam, że druga tura w Sulejowie starcie PiS kontra PSL i tak obstawia wielu moich znajomych. Będzie jazda :)

71

Wędkarz ~Wędkarz (Gość)14.10.2018 08:11

Panie Burmistrzu jeszcze tydzień temu nie było pieniędzy i dokumentacji. Pokazał Pan nawet taki dokument. Pana konkurent Pan Ciupa ze wsparciem Pani Poseł jadą do Warszawy i rozmawiają. Sprawę przyspieszają i pogłębienie będzie a Pan wyłącznie sobie przypisuje tą zasługę. Nie jest Pan godny reprezentować mieszkańców robiąc takie rzeczy. Dobrze że Pana czas już się kończy.

265

wodnik szuwarek ~wodnik szuwarek (Gość)15.10.2018 09:37

Cytuję:
Byłem na wczorajszym zebraniu

Chcesz, żeby gminą Sulejów rządzili spadochroniarze z Nowogrodzkiej albo i sam prezes z Antonim Smoleńskim na czele - głosuj na Łukasza. Chcesz zmarnować kolejne 5 lat - głosuj na Łukasza. Chcesz się utopić - top się sam, a nam pozwól normalnie żyć.
Jak możesz brać na poważnie opowieści nie poparte jakimikolwiek faktami?

117

gość ~gość (Gość)15.10.2018 13:12

Żeby coś osiągnąć nie trzeba uciekać z Sulejowa! Trzeba tylko wiedzieć co się od życia chce i mieć jakiś cel. Pan Łukasz widać że dobrze wie! Tak trzymać!

84

czytelnik ~czytelnik (Gość)15.10.2018 13:16

Tak dla przypomnienia to pan burmistrz w 2015 miał już pogłębiać z poseł Radziszewską i ministrem i co były to tylko obietnice w kampanii wyborczej PO 2015 ? Poczytajcie. Czy ktoś z nas wtedy robił idiotów ? To były te plany, były te pieniądze czy ich nie było ? Widział burmistrz te plany wtedy ?
https://www.epiotrkow.pl/news/Wreszcie-poglebia-Pilice-Wizyta-ministra-w-Sulejowie-,22674,0,0#comment

140

Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)15.10.2018 13:48

Niestety ale Sulejów już się nie podniesie do rango miasta turystycznego!!! Brak w nim odpowiednich zarządców!!!

172

poranne myśli przedwyborcze ~poranne myśli przedwyborcze (Gość)16.10.2018 08:11

Tak się zastanawiam czy tych kilku światłych i nowoczesnych obywateli, którzy na konwencji Prawa i Sprawiedliwości w sali OSP w Sulejowie próbowało zakłócić spotkanie skandując obraźliwe słowo pod adresem kandydata na burmistrza Sulejowa liczą już pieniądze w swojej kieszeni. W gminie jest kilkoro dzieci niepełnosprawnych zapewne te pieniążki pomogłyby im w codziennym życiu, ulżyli sobie krzycząc teraz mam nadzieję ulżą finansowo tym dzieciom Nie znam tej pani poseł, która tam była, ale chylę czoła przed jej reakcją i przywołaniem ich do porządku. Kandydat nas urzekł i w związku z tym pytanie do obecnego burmistrza kiedy ma pan zamiar spotkać się z nami bo przez 4 lata pana nie widzieliśmy, a niektórzy nawet nie wiedzą jak pan wygląda

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat