Hehe też tak mam tylko z zielonym złotem jaram przy każdej okazji nmawet na przerwach w pracy a robota ogarnieta i zrobiona lepiej niż jakiś pracownik obibok na trzeźwo
Ja po tygodniu ciężkiego tyrania w piątek piję kilka drinków wieczorem whisky i nic mi nie jest.
Jak można żyć i nie pić ............. tragedia. ......... Kobitki za Wasze zdrówko ..........
Jezeli nie radzisz sobie ze stresem jako policjant, to znak ze trzeba szukac innej pracy...za slaba psychika. Poza tym powinni przechodzic trsty psychologiczne co roku a nie tylko raz w zyciu.
Stres mozna rozladowac w inny sposob a nie chlac. Aktywnosc fizyczna...ale po co? Jak butekla w zasiegu reki...smutne to
Alkoholu nie piją tylko ludzie chorzy, albo fizycznie ,albo psychicznie.Zdrowy człowiek nie ma z tym problemu. Jeżeli przestał pić znaczy zdrówko lub główka zawodzi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!