za narkomanie by się wzięli , dzisiaj sobota wiadomo gdzie małolaty dzisiaj lecą ;)
Ja pierdziele.wiedziałem i tym 2 dni temu.te wiadomości to w opóznieniu.bie ma co czytac
Nie wiem, czy poszkodowany dostanie odszkodowanie (potrzebował AC? Czy wniesie sprawę i nie wiadomo, czy dostanie pieniądze od szkodnika?) ale wiem na pewno, że jeśli szkodnik pójdzie do więzienia, to nie dość, że jest szkoda u poszkodowanego, to jeszcze będzie on utrzymywał swojego oprawcę w więzieniu. Dostanie lepsze jedzenie niż on w szpitalu, będzie miał LEPSZĄ opiekę medyczną. I to wszystko zgodnie z prawem! Jakie to ma funkcje odstraszające bandziorów? Toż to zachęca i bandzior ma przekonanie, że mogę coś zrobić i tak naprawdę idę na wakacje...
Boshe co z tym miastem się dzieje i kto tam mieszka.... Czytasz, że jakiś pijak i już wiesz, że chodzi o Piotrków. Jak nie na przejeździe kolejowym to na ulicy. Z sypialni Łodzi zrobiły się totalne slumsy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!