Boshe co z tym miastem się dzieje i kto tam mieszka.... Czytasz, że jakiś pijak i już wiesz, że chodzi o Piotrków. Jak nie na przejeździe kolejowym to na ulicy. Z sypialni Łodzi zrobiły się totalne slumsy.
Nie wiem, czy poszkodowany dostanie odszkodowanie (potrzebował AC? Czy wniesie sprawę i nie wiadomo, czy dostanie pieniądze od szkodnika?) ale wiem na pewno, że jeśli szkodnik pójdzie do więzienia, to nie dość, że jest szkoda u poszkodowanego, to jeszcze będzie on utrzymywał swojego oprawcę w więzieniu. Dostanie lepsze jedzenie niż on w szpitalu, będzie miał LEPSZĄ opiekę medyczną. I to wszystko zgodnie z prawem! Jakie to ma funkcje odstraszające bandziorów? Toż to zachęca i bandzior ma przekonanie, że mogę coś zrobić i tak naprawdę idę na wakacje...
Ja pierdziele.wiedziałem i tym 2 dni temu.te wiadomości to w opóznieniu.bie ma co czytac
za narkomanie by się wzięli , dzisiaj sobota wiadomo gdzie małolaty dzisiaj lecą ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!