Kiedy wreszcie skończy się jazda na dwóch gazach ? Kary są jeszcze zbyt małe i nie odstraszają potencjalnych przestępców ? Stop pijanym kierowcom !
Piłeś nie jedź problem w tym ,że pokolenie mamy słabeuszy i to jest problem a na marginesie widać co warte sa zachodnie wozidełka
Posadzić go do pierdla, jednego zabójcy potencjalnego mniej.
No... mam nadzieję, że nikt tu nie napisze, że właściwie to się nic nie stało, bo przecież nikt nie zginął i że powinni dać spokój chłopakowi... A niekiedy pojawiają się w tym stylu komentarze. Ja uważam natomiast, że moczymorda za kółkiem to najgorsze, co nas może spotkać na drodze i ze za takie wybryki są zdecydowanie za niskie kary!
Za narażenie ludzi na utratę życia lub uszczerbek na zdrowiu 3 lata do puchy. Tylko tak uchronimy się od tych patoli
Należy bezwzględnie zabierać prawo jazdy dożywotnio za jazdę po alkoholu
A ja niezmiennie proponuję wariant......singapurski- ktoś powie że barbarzyński ale ale wcale nie przeszkadza im to być najbogatszym państwem miastem na świecie
Do mhm jeszcze trochę takiego dziadostwa i nawet nas na mapie nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!