To jak ten kierujący jechał? Też środkiem? Obowiązuje ruch prawostronny, więc powinien go minąć.
W całej sytuacji tylko szkoda roweru. Porządny ,,jubilat,, dziś w cenie.
A mnie tam zawsze rower prowadzi, mój wierny kompan. Dlatego utrzymuję pion. Gorzej, gdy rower też ma urodziny. :(
Dlaczego Policja nie patroluje tej miejscowości, pijany pieszy ( często z rowerem ) na środku jezdni w Parzniewicach to NORMA !!! Jestem kierowcą, przejeżdżam przez tę miejscowość codziennie, jest naprawdę niebezpiecznie. Mam nadzieję, że pieszy pod wpływem alkoholu szybko wyzdrowieje i wyciągnie wnioski na przyszłość. Szkoda kierowcy, bo uraz zostaje, mimo, że nie jego wina.
"Jadący za nim kierowca toyoty w wyniku niedostatecznej obserwacji drogi doprowadził do potrącenia pieszego." Czyli wina kierowcy a przynajmniej przyczynienie się. Chory kraj. Ciekawe jakby kierowca jechał samochodem środkiem chodnika po pijaku i bez świateł to czy pieszy byłby winny wypadku???
Lać tych pijaków batem, bo już tragedia z tym dziadostwem pożadni ludzie mają problemy przez to dziadostwo.
Na wiochach jest przyzwolenie na pijanych,tam przynajmniej co trzeci nawalony jak stodoła
mają za nic przepisy i prawo o ruchu drogowym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!