Takich ludzi mi nieszkoda bug nierychliwy ale sprawiedliwy powinni go zamknąć na pul roku i w więzieniu powiedzieć że to policjant
Nie można człowieka dobijać on iuż wie co zrobił a miał rodzinę i dzieci to już wystarczy.Nie wieżę w to co wszyscy piszą że zawsze 100% byli nie skazitelni,dam sobie 3 palce uciąć z prawej ręki od prawej strony.
Leżałam na łóżku i słyszałam czask, ja mówie chłopie coś ty zrobił a on mówi przepraszam. Panie tak się nie robi, gdzie policja jest, szukać chłopa, a może leży gdzie. Chłop może w szoku jest
chciałbym żeby portal dotarł do tego jak ta sprawa się zakończyła i poinformował nas KOWALSKICH , liczę ze ten pan nie będzie więcej pobierał pensji z pieniędzy podatników.
Mi Policjant ukradł dane osobowe i udostępnił innej osobie a Prokuratura w Opocznie przeprowadziła Śledztwo Własne i pani Prokurator stwierdziła że to wszystko w porządku!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!