metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Malopoinformowany ~Malopoinformowany (Gość)24.01.2011 12:21

Gratulacje dla Pani Burmistrz!!!
dopiero 2 tyg. rządów a już założyła w gminie kolej. Brawa dla dziennikarzy że o tym poinformowali. Ale może ktoś powie mi gdzie jest dworzec, bo tez chciałbym się przejechać.

00

hihi ~hihi (Gość)24.01.2011 12:32

A temu pasażerowi grozi dwa lata bo nie wypił !?!

00

nnnświadek ~nnnświadek (Gość)24.01.2011 12:35

jestem ciekaw gdzie w "mieście" Wolbórz znajduje się chociażby przejazd kolejowy???
a tak naprawdę to zdarzenie miało miejsce w gminie Moszczenica a dokładnie na przejeździe kolejowym w miejscowości Raciborowice .i jeszcze jedno ten samochód nie odjechał z miejsca zdarzenia tylko wylądował w rowie przy torach kolejowych

00

lis ~lis (Gość)24.01.2011 13:01

HEHEHE w Strefie FM powtórzyła to samo, d...le

00

rajmund ~rajmund (Gość)24.01.2011 13:31

"Pijany kierowca zderzył się z pociągiem towarowym"
cud!!! jak mógł przeżyć taki wypadek, chyba ze położył się między torami.. hehehe ALE ŚWIETNY NEWS, 1 kwietnia?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)24.01.2011 13:32

A dlaczego w tym przypadku złamano zasadę i podano personalia tej kobiety porzuconej w krzakach przez mężczyznę? Suzuki...

00

sklave ~sklave (Gość)24.01.2011 13:38

Cytuję:
który swoim samochodem uderzył w wagon pociągu przejeżdżającego przez gminę Wolbórz.

Wolbórz ledwo miastem stał się a już powiększa się jego granice działania, dokonując aneksji sąsiednich terenów.
Miasto z takimi tradycjami i bez dostępu do kolei Warszawsko -Wiedeńskiej?

00

panda00 ~panda00 (Gość)24.01.2011 14:24

olalala...już nigdy nie będę pasażerem niczyim bo grozi mi 2 lata!!! wolę jeździć nagrzany jako kierowca

00

thorn ~thorn (Gość)24.01.2011 14:28

A dlaczego w tym przypadku złamano zasadę i podano personalia tej kobiety porzuconej w krzakach przez mężczyznę? Suzuki...
Bo to zwykła SU(zu)KA była :))

00

thorn ~thorn (Gość)24.01.2011 14:38

olalala...już nigdy nie będę pasażerem niczyim bo grozi mi 2 lata!!! wolę jeździć nagrzany jako kierowca
Święta racja! Pijany kierowca trafił do tylko aresztu a pijanemu pasażerowi grozi 2 lata więzienia. Może wzięli pod uwagę, że 33-latek ma przed sobą więcej życia i marnowałby się w więzieniu natomiast 58-latek gdy za 2 lata wyjdzie na wolność to będzie dla niego najlepszy prezent na 60. urodziny! Jednak jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie :))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat