Tobie to w każdej dziedzinie życia przeszkadza ryk klamotów i spaliny,ale smrodu swoich kwików to już Ci nie przeszkadza?Uprzedzając Twoją odpowiedź -tak schabowy mi śmierdzi ponieważ jestem wegetarianinem.
Ile by mniej było wypadków gdyby nie było kolei?Ile to ludzie stracą czasu na przejazdach?Kolei to przeżytek.Tylko transport kołowy ma przyszłość.Tory i kolei to jedynie na złom.Po co te puste i wiecznie spóźnione składy jeżdżą to ja niewiem.Jestem na NIE.
kupię tą lokomotywę, proszę tylko podać jej numer VIN
Myślałem że wjechał pod pociąg w Bełchatowie .- Wtedy szacun !
Wina maszynisty, tez mógł się zatrzymać i ustąpić, korona by mu nie spadła.
Oj tam bez przesady.Każdemu sie może zdarzyć.Nie wieszajcie od razu psów na nim.
A bo zasuwają po tych torach bez opamiętania i nigdy, ale to nigdy nie ustąpią pierwszeństwa, a przecież obowiązuje zasada prawej ręki. Tak czy nie.
Maszynista też nie jest bez winy. Gdyby lekko odbił w prawo, to seacika by ominął. A te głupie 1,5 prom. ...???
Przecież nawet piątki nie wrzucił.
Lekko napisane: "wjechał pod pociąg". Kierowca, mimo, że jest idiotą skoro wsiada za kółko pod wpływem, powinien się cieszyć, że żyje i/lub sam nikogo nie zabił. Mimo, że to kolejny baran, który postanawia połączyć 4 kółka z alkoholem, dobrze, że nie skończyło się tragedią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!