pewnie walczy ze smogiem i postanowił rozwalić dostawę węgla słabej jakości
Lekko napisane: "wjechał pod pociąg". Kierowca, mimo, że jest idiotą skoro wsiada za kółko pod wpływem, powinien się cieszyć, że żyje i/lub sam nikogo nie zabił. Mimo, że to kolejny baran, który postanawia połączyć 4 kółka z alkoholem, dobrze, że nie skończyło się tragedią
Maszynista też nie jest bez winy. Gdyby lekko odbił w prawo, to seacika by ominął. A te głupie 1,5 prom. ...???
Przecież nawet piątki nie wrzucił.
A bo zasuwają po tych torach bez opamiętania i nigdy, ale to nigdy nie ustąpią pierwszeństwa, a przecież obowiązuje zasada prawej ręki. Tak czy nie.
Oj tam bez przesady.Każdemu sie może zdarzyć.Nie wieszajcie od razu psów na nim.
Wina maszynisty, tez mógł się zatrzymać i ustąpić, korona by mu nie spadła.
Myślałem że wjechał pod pociąg w Bełchatowie .- Wtedy szacun !
kupię tą lokomotywę, proszę tylko podać jej numer VIN
Ile by mniej było wypadków gdyby nie było kolei?Ile to ludzie stracą czasu na przejazdach?Kolei to przeżytek.Tylko transport kołowy ma przyszłość.Tory i kolei to jedynie na złom.Po co te puste i wiecznie spóźnione składy jeżdżą to ja niewiem.Jestem na NIE.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!