Panie,,eRTe''pan wójt przejrzał na oczy jak zrezygnował z pana usług.prosze mi przypomnieć za co Pana zwolniono z PKS-u i w którym to było roku bo nie pamiętam
Możesz pokazać jakieś zdjęcia tych autobusów? A może to są sprintery?
Panie "Gość" Pan mnie z kimś myli.
Widzę że Pan promuje pijanych kierowców - pogratulować!
Interesy są dla Pana ważniejsze niż bezpieczeństwo naszych dzieci!
A może w Polsce zakażmy wydawania prawa jazdy?!Super te Wasze stwierdzenia!Uważacie że brak szkolenia nadciągniecie alkoholem?Powodzenia zakapturzeni!!!
http://www.epiotrkow.pl/news/Region-Fatalny-final-brawurowej-jazdy,10840
Ten też pił?Walnijcie się w głowę wy przeciwnicy wszystkiego co w okół!
Więc pij siadłe mleko pomaga! :))) i przepij wodą :)))
panie~gościu nie wiem dlaczego pan pijesz do poprzedniego przewoźnika, z nim nie było takich problemów i wstydu na cały kraj jak z PKS-em!!!
a co powiecie o stanie technicznym gimbusa,w środe zabrali ddokumenty od nie go a w czwartek już jeździł z dziećmi.Co z tą POLSKĄ
Skoro miał łysą oponę, t ow czym problem? Wymiana koła trwa mniej niż pół godziny. Swoją drogą, to ciekawe jak policjanci zauważyli stan ten opony w ruchu?
skoro miał łysą oponę to dlaczego jej już dawno nie zmienił przecież to trwa tylko pół godziny,opona się nie zdziera w przeciągu 2 dni.prawda czy się mylę panie Piotrkowianinie.wracając do kontroli to ona była na placu szkolnym więc samochód stał.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!