metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
eRTe ~eRTe (Gość)09.05.2012 13:29

Ja po prostu stwierdzam fakty!
Konkurencja?
Może i tak - mam na podwórku 16 autobusów.

00

klient ~klient (Gość)09.05.2012 13:57

a takie usługi swiadczy pks? zima zimno bo nie grzeja, brudne ,smierdzące autobusy-mysla ze jak zdejma brudne zaglowki to zasyfionych siedzen nie widać?a w godzinach szczytu w piatki jak jest najwiekszy ruch młodzieży do domów puszczaja małe autobusy ,że nie ma wolnych nawet stojących miejsc

00

Pa Tszy Kont ~Pa Tszy Kont (Gość)09.05.2012 14:23

Ta firma - PKS wozi nasze dzieci.
Trzeba coś z tym zrobić zanim dojdzie do jakiejś tragedi.
Może Szanowne Władze Gminy Moszczenica zareagują w porę.

00

xxl ~xxl (Gość)09.05.2012 15:37

Panie Gość a Pan to kto?
Pan broni jeszcze tych patałachów?
Złośliwość?
Przecież ta firma wozi moje dziecko do szkoły.
Takie zdarzenie powinno się napiętnować.

00

agatka1 ~agatka1 (Gość)09.05.2012 22:01

Bardzo dobrze, ze jazda tego Pana tak się skończyła, został w porę zatrzymany i nie doszło do tragedii. Jak on mógł narażać dzieci na takie niebezpieczeństwo. Jak się chce prowadzić pojazd, to trzeba myśleć za siebie i za innych i ponosić odpowiedzialność za swoje czyny.
Niestety nie jest mi go żal. Takich uczestników ruchu drogowego należy eliminować i wprowadzać surowsze kary za jazdę na "podwójnym gazie". Tłumaczenie, że "nigdy wcześniej taka sytuacja się nie zdarzyła" do mnie nie przemawia. Po prostu po raz pierwszy został złapany, a czy wcześniej nie prowadził pod wpływem, tego się nie dowiemy, gdyż nie ma na to dowodów. Wie o tym tylko ten kierowca. Może to go czegoś nauczy i będzie przestrogą dla innych, by nie wsiadać po kielichu za kółko, choć do takiego myślenia to pewnie jeszcze bardzo długa droga.

00

ares1 ~ares1 (Gość)09.05.2012 22:27

"agatka1" napisał(a):
Takich uczestników ruchu drogowego należy eliminować i wprowadzać surowsze kary za jazdę na "podwójnym gazie"

Tak a jakie?Widać niewiele w świecie byłaś!Ot zakapturzenie z tym że nie pochwalam aż takich procentów we krwi!!!

00

agatka1 ~agatka1 (Gość)09.05.2012 22:47

"ares1" napisał(a):
Tak a jakie?Widać niewiele w świecie byłaś!Ot zakapturzenie z tym że nie pochwalam aż takich procentów we krwi!!!

Powinni dożywotnio zabierać prawo jazdy takim osobom. Jak chcą pić, to niech nie biorą się za prowadzenie pojazdów. Wybór należy do nich i powinien być świadomy. A procentów to nie powinno być żadnych i to należałoby zmienić w naszym prawie. Prowadzisz jak jesteś trzeźwy, a nie po piwku czy na kacu. Trzeba włączyć myślenie.

00

Tartu Tarturanga09.05.2012 23:14

Aż się komentować tego nie chce.

00

mcclay mcclayranga10.05.2012 12:14

Wieczorem 3 piwka , rano 2 promile... wydaje mi się że "kierowiec" ciągnął minimum tydzień gorzałę...

00

123xxx ~123xxx (Gość)10.05.2012 14:50

a kto robi ten syf w autobusach jak nie ludzie... moze warto się zastanowic....

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat