ta pomoc trwała kilka godzin, w tym czasie można było zrobić tysiąc zdjęć. podejrzewam że kilka zrobiono w oczekiwaniu na ratowników.
zgadzam się z wypowiedzią młodego tego gościa wpier... w smołę trzeba
Dobrze, że nikt pieska nie rozjechał - część kierowców widząc zwierzę leżące na jezdni, nawet nie stara się wyminąć, a już nikt nie zatrzymuje się sprawdzić, czy zwierzę być może jeszcze żyje... Więc dobrze, że ktoś zauważył w porę. Pies pewnie położył się w tym miejscu, a że było ciepło, to dalej już wiadomo...
Tak czy siak, jakość naprawy dróg piotrkowskich zeszła na psy...
Eeee... naprawdę??? :))))))))
bogu dzięki że znalezli się dobrzy ludzie którzy zareagowali a tych co robili tą drogę też bym wsadzila do smoły niech posiedzą i sprawdzą jak przyjemnie
czy to jest główny problem, że psu złe imię nadali? jakby miał na imię reks a by zdechł w tej smole to było by dobrze, tak? proszę się uderzyć w głowę.
albo umyc olejem napedowym bo inne sreodki to szczypia
Biedny piesek, mam nadzieję, że wyjdzie z tego cało, że go umyją jak należy i zaopiekują sie nim dobrzy ludzie, bardzo o to proszę!
Człowieka lub ludzi bezpośrednio odpowiedzialnych za "naprawę" jezdni w tym konkretnym miejscy płynna pulpą postawiłbym pod płotem w rządku i z użyciem jednej kuli odesłał na tamten świat! Tak mi curva zbrzydło życie i dziadostwo w tym kraju oraz to, że za nic nikt nie odpowiada, w tym za parszywy stan dróg, że w takich chwilach aż chce się chwycić za karabin a może i nawet popularną ostatnio w Krakowie i okolicach maczetę i wymierzyć samemu sprawiedliwość!
Piotrków, to moje rodzinne miasto, ale to, co tam się dziej, to czarna rozpacz. Wszystkie wiadomości z tego miasta, dotyczą patologi, bałaganu, bezprawia, niechlujstwa. Jedyna pozytywna wiadomość, jaką udało mi się o tym niegdyś niebrzydkim mieście przeczytać, dotyczy super więzienia, niesłychanie komfortowego, do którego trafił niedawno jeden z większych polskich oszustów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!