wydaje mi się,ze nie przeczytalas odnośników ze zrozumieniem.sprobuj jeszcze raz się wczytac w lekture .i Wyciagniecie konstruktywnych a przynajmniej prawdziwych wnioskow. Ok czytajac to jeszcze raz moze forma mojej wypowiedzi nie była odpowiednia. Nie chodzilo mi tu o skarzenie rodzicow. Ta wiadomosc miała miec wydźwięk prewencyjny. Chciałam zaznaczyc jak wiele może zdzialac myślenie i zapobieganie. Miała na celu pokazac jak bardzo można wplynac na przyszlosc wypracowujac schematy myślowe, i jest to udowodnione naukowo. Mialabyc o lekcja dydaktyczna dla nas wszystkich. Moze trochę ostro napisałam ale chciałam zeby zapadło am to w pamiec na długo ze lepiej zapobiegaz zamiast leczyc.Broń Boze nie chcialam tutaj szykanowac rodziców i tak przezywaja ciężkie chwile.. Po prostu zalosnym wydało mi się szykanowanie wszystkiego , wyladowywanie zlosci zamiast zajac się prewencja żeby zapobiegac skutkom![b]
No ale skoro jesteś taka święta to na pewno Twój piesek niczemu nie winny miał kaganiec,więc nawet jakby się zerwał to nikomu nic by nie zrobił.Pozdrawiam,myślących inaczej właścicieli psów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!