może i rondo zmodernizowane, ale gdyby tak nie wymuszali pierwszeństwa - byłoby dobrze
No niestety część kierowców nie umie jeździć (i nie tylko na tym rondzie). Jadąc ul. Śląską skręcałem w Sulejowską. Przy wyjeździe z ronda - MAM PIERWSZEŃSTWO- jakiś szaleniec z lewego pasa zjeżdżając na ul. Sulejowską wjeżdża na mnie myśląc że ma pierwszeństwo. Pogratulować mistrzom kierownicy.
Pożywiom, posmotrim. Jeszcze troszeczkę poczekam z peanami na temat obecnej formy tego ronda. Ja, jako jeżdżący piotrkowianin mam o wiele łatwiej niż przejeżdżający przez Piotrków kierowcy.
filmik 90 sekund a naliczyłem 14 samochodów, które przekraczają ciągłą linię ! drogówka chyba kasę na stałe zainstaluje na rondzie !
Ciekawie to się zrobi kiedy przyjdzie zima i śnieg przykryje te wszystkie strzałki i paski.
Miernoty będą teraz stękać jakie te rondo jest bee.Jak się napatrzę na tych pożal się boże kierowców to majcher sam w kieszeni się otwiera.Żenada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!