metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mareczek ~Mareczek (Gość)31.05.2017 16:47

Jako kierowca robiący średnio 70 tysięcy kilometrów rocznie stwierdzam,że rondo jest jak najbardziej ok.Jeśli dla EP jest w nim coś skomplikowanego to proponuję powrót do wozów drabiniastych i jazdę po polach,bo na drodze jesteście zagrożeniem.

146

Spokojny ~Spokojny (Gość)31.05.2017 08:22

Co by nie pisał 97-300 (muszą mu dobrze płacić) to, to rondo, to jest bubel jakich mało. Pomijam czy ktoś potrafi poruszać się po rondach czy nie. Nie wiem co władze Piotrkowa mają w głowach, bo mózgi na pewno nie, ale ich głównym celem jest zablokowanie miasta. Stare rondo miało swoje wady, ale było na tyle duże, że ruch szedł płynnie, a na tym nowym hamerykańskim o jakiej porze dnia bym nie przyjechał to jest mini lub maxi korek i to z każdej strony. Zmarnowany ogromny teren za nasze pieniądze.

1011

Zanzi ~Zanzi (Gość)31.05.2017 08:01

Odnośnie umiejętności jazdy polskich kierowców po rondach, bardzo mnie dziwi włączenie lewego "migacza" podczas jazdy po rondzie, ale już bez sygnalizowania, że się z niego zjeżdża. Jakiś nowy sposób, czy co ;)

124

Ddr ~Ddr (Gość)31.05.2017 15:56

Panie były naczelniku-Pana wrażenia są bardzo dobre???gratulacje i życzę zdrowego serca bo rozumu to już niekoniecznie

43

Mieszkanka Piotrkowa ~ Mieszkanka Piotrkowa (Gość)31.05.2017 13:26

Na filmiku bardzo ładnie widać jak kierowcy przecinają linie ciągłą...

50

dziadek ~dziadek (Gość)31.05.2017 15:05

Zanzi, aż ciśnie mi się na klawiaturę powiedzenie ...i tu jest pies pogrzebany... , ale ze względu na to że jesteś kobietą i osobą wrażliwą, nie napiszę tego, ale masz rację clou tej sprawy to ogólny brak techniki jazdy, przez bardzo wielu kierowców, bez względu na wiek, doświadczenie i płeć w/w.

42

ojtamojtam ~ojtamojtam (Gość)31.05.2017 06:49

Bałem się czy piotrkowscy mistrzowie kierownicy z EP na blachach sobie poradzą na nowym rondzie i muszę przyznać, że nie jest źle! :D choć nieraz się spotykam jak jakiś rajdowiec przecina ciągłą...

104

gość ~gość (Gość)31.05.2017 13:07

Szczegielniak niech opowie o "sukcesach" piotrkowskiej policji, o piotrkowskich dzielnicowych: o ich pracowitości, o ich inteligencji, kulturze osobistej, podejściu do obywateli itd.

40

Rumburak ~Rumburak (Gość)31.05.2017 13:03

Co chwilę tam babrzą.

20

takijeden ~takijeden (Gość)31.05.2017 12:57

ha ha. Rondo turbinowe(?) z 2 turbinami i 3 łopatkami. ha ha

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat