Wstydzę się za wszystkich tutaj. Chłopak nikomu nie przeszkadza, walczy dla siebie i również dla Piotrkowa, z tego co wiem, nie ma z miasta pomocy i jeszcze ktoś na te działania narzeka. To jest śmieszne. Nie jesteście w stanie chłopakowi pogratulować, to chociaż nie róbcie śmietnika pod artykułem. Odnośnie środowiska tenisowego to powinniście oddzielić sportowców, a kibiców.
Gratulacje Kamil. Ja się nie interesuję tenisem, ale doceniam Twoją ciężką pracę
Dlaczego nie są podane rewelacyjne osiagnięcia młodych tenisistów podczas mistrzostw województwa łódzkiego? Zdobylismy az 9 medali !!!!
Bo grali sami zawodnicy Kozicy. Nikt inny nie mógł grać, takie terminy wymyślił prezes
No to nic z tego nie rozumiem.Przeciez podała to prasa grubymi czcionkami że na 12 medali jakie były do zdobycia , nasi młodzi mistrzowie zdobyli 9. No i przeciez były to MISTRZOSTWA WOJEWÓDZTWA ŁÓDZKIEGO więc nie byle co. Czyzbys dyskredytował osiagniecia młodych, wspaniałych medalistów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!