Brawo Kamil !! Tak trzymać!!! Panie prezydencie Chojniak!!! Stypendium dla zdolnych, a nie tylko dla zasłużonych!!!!!!/ przy kampanii wyborczej - 7 tys. zł miesięcznie / [b]Czekamy na Pana ruch!!!
Sądzę , że wszyscy dołączą się do wspierania talentu Kamila!!! Na razie prośmy Miasto o wsparcie chłopaka w formie stypendium, następnie będziemy tego żądać!!!
I widać, że inwestycje prywatnego inwestora w postaci krytych kortów tenisowych na zimę przynoszą efekty. Trzymam kciuki za Kamili. Tak trzymaj!
Dobrze, że chłopak ma ambitne cele. Ja również mu bardzo kibicuję. W Piotrkowie jest trudno uprawiać sport na tak wysokim poziomie, więc tym bardziej gratuluję i trzymam kciuki dalej
Gratulacje! Tenis to trudny sport! Super, że w Piotrkowie mamy kilka młodych talentów. Oby im się dalej wiodło
A ile on tam grał w zime pod balonem było od 2 do 5 stopni...
Ządać to możesz w domu aby Ci małzonka ciepła zupke podała. Przydział stypendium sportowego obwarowana jest odpowiednimi przepisami i osiągnięciem WYBITNYCH rezultatów sportowych którymi na pewno nie są jakiekolwiek chocby ogólnopolskie turnieje których zwłaszcza w tenisie ziemnym jest zatrzęsienie. Ale oczywiście zyczę temu chłopcu jak najlepszych wyników i sukcesów
Błąd!
W naszym mieście obwarowany jest taki przydział UKŁADAMI oraz INTERESOWNOŚCIĄ na prostej zasadzie Ty Mi Dobrze Zrobisz, Ja Ci Dobrze Zrobię.
Dziękuję za uwagę.
Skoro doskonale wiesz o układach,interesowności a więc krótko mówiąc o przestepstawach ktore dokonują sie na Twoich oczach i to z pieniedzmi nas-podatników to Twoja uczciwość powinna sprowadzic sie do jednego -powiadowmienia prokuratury. W przeciwnym przypadku Ty sam mozesz mieć problemy bezpodstawnie oskarżając instytucje państwowe i osoby tam pracujace. A przeciez wystarczy zadać sobie odrobine trudu i przeczytac jakie ktyteria nalezy spełnic aby owe stydendium otrzymać, ot i wszystko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!