Chciałbym podziękować naszej LOKALNEJ rozgłośni strefa.fm za "transmisję" z meczu naszych piłkarek. Bardzo dziękuję!
Na szczęście na mecze przyjeżdżają dziennikarze z innych lokalnych rozgłośni (niestety nie z naszego miasta) i na ich stronach internetowych można posłuchać co się dzieje w NASZEJ hali.
Dziewczyny głowy do góry!
Przeciez strefa i epiotrkow to jedynie co umieja to "najezdzac" na Chojniaka :D ale co się dziwic jedna firma :P
Pomimo siedmiopunktowego....Od kiedy w piłce ręcznej zdobywa się punkty?Myślałem,że chodzi o bramki.A wczoraj zobaczyliśmy,jak można przegrać wygrany mecz.Dziewczyny owszem walczyły,ale od 50 min. coś się zacięło.Szkoda tych punktów,bo to,co dziewczyny wywalczyły z Nowym Sączem i Elblągiem,to teraz oddały z Chorzowem.
Trudno mi to skomentować co widziałem i chyba nie ma takich słów, choć z pewnością dziewczyny czują to bardziej i trochę im współczuje ciężkiej pracy nad 3 pkt, i oddania takiego łatwego meczu, bo Ruch gra padakę. Mam nadzieje że potraktują to jako zimny prysznic na przyszłość bo cały sezon przed Nimi i nie mogą sobie już pozwolić na taka dekoncentrację a trener ponownie musi przerobić wariant wyłączenia Agovej bo w tamtym sezonie mieliśmy taki sam problem tylko z Wypych. Druga sprawa, przepraszam ale Pani Nowak to albo się weźmie do ciężkiej pracy albo niech poświęci się tworzeniu ogniska domowego z Pożarkiem, bo to co pokazuje znowu w stosunku do okresu przygotowawczego to żenada, sama powinna się zgłosić o obniżenie kontraktu, Pani Mijas (Sobińska) widać że nie przepracowała dobrze okresu choć z drugiej strony jeszcze to jestem w stanie zrozumieć w końcu niedawno urodziła, ale też dużo do życzenia z kondycją. Natomiast Jałoszewska to całkowita porażka, nie dziwię się że grzała ławę, ktoś chyba się pomylił, albo ona nie uczyła się od najlepszych w Starcie, choć bardzo widać jak chce udawać Polenz, zamiast wypracować swój własny charakter i styl, ale albo weźmie się do pracy albo nic z tego nie będzie.
Dziewczyny pomimo wszystkiego co napisałem, głowa do góry, ciężka praca, a wściekłość wyładować w najbliższym meczu, wiem że możecie przywieść 2 pkt, ale koncetracja musi być 100% przez 60 minut i taktycznie pod wyłączenie Stefy. Trenerze ma Pan mało czasu ale można.
Pozdrawiam i wierzę w WAS. Czekam na dobre wieści.
Porażka strasznie boli, mając praktycznie wygrany mecz coś się zacięło. Morał z tego meczu płynie taki, że zawsze trzeba grać do końca. Mam nadzieję, że ta porażka wzmocni zespół i w kolejnych meczach będzie lepiej. Powodzenia dziewczyny w kolejnych meczach. Jesteśmy z wami.
Wystarczyło pokryć Agovą sam na sam i zespół stanął. Czy ta zawodniczka nie ma za krzty ambicji? Stanęła i stał. Mogła spokojnie usiąść na ławce. Na pochwałę zasługuje Kopertowska i Piecaba. Sobińska też całkiem całkiem. Bramkarka miała więcej szczęścia i czasami coś obroniła. A Nowak? No cóż, Nowak jest ładna;)
Stefka zagrała dobre zawody, o jej ambicje to bym się nie bał. Przykra porażka, ale cóż gramy dalej i walczymy. Powodzenia!
napiszcie coś o porażce Piotrkowianina, przecież tam spory sos z naszych podatków się leje. Czy tylko będziecie pisać jak wygrywają?
Przy wejściu na mecz Piotrcovii wita pewna osoba. Ale czy powinna? No i tu zaczyna się problem. Tzn. już na wejściu. Panowie z zarządu! Opamiętajcie się.
Nowak jest ladna?Chyba jeszcze ladnej dziewczyny nie widziales!No ale coz jeden woli ogorki a drugi ogrodnika corki! :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!