Znam ją. Wyjątkowo niekompetentna i prostacka. Brak jakiejkolwiek wiedzy maskuje fałszywym charakterem oraz chamstwem. Ma prawie 40 lat a pracuje jako pomoc administracyjna w urzędzie. Przemówienia pisze jej koleżanka z urzędu marszałkowskiego. I to ma być prezydent?!!!
Też bym kandydował. Ale w garniturze czuję się sztywno niczym nieboszczyk przyszykowany do pochówku. A sobowtóra nie znajdę, bo jestem podobny zupełnie do nikogo. No i lipa, muszę zrezygnować! ;)
Aktywna, wykształcona, kompetentna radna-takich przedstawicieli nam trzeba. Trzymam kciuki Marlena!
Kobito, a kto to wie co będzie za 2 i pół roku - weź się ogarnij, zresztą PO już nie jest partią na którą ludzie chcą głosować.
Jak widać parcie do koryta nadal trwa a ja szybko bym ten problem rozwiązal.Pensja dla Prezydenta i urzędników to najniższa krajowa i przestali by sie pchac .Teraz zarabiają krocie za nic za błędne decyzje i nieudolne rządzenie bo miasto od czasu Gierka marnieje i niczego tu nie zbudowano ani nie odnowiono bo nawet dzir wdrogach nie ma kto połatać a od czasu komuny nam służą
Od niedawna wprowadziłem się do miasta ale szybko się zorientowałem w tym co tu się dzieje (raczej nie dzieje)...widać gołym okiem, że potrzebny jest nowy prezydent nie uwikłany w lokalny układzik być może ta Pani to bardzo fajna alternatywa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!