Gratuluję pomysłu ! Zapowiada się świetnie pani prezydent od drogowskazów , parkometrów i innych głupot. Niech zacznie sama sobie pisać wystąpienia i wybierać tematy, a dopiero bierze się za kandydowanie na prezydenta :)
Ciekawe, czy po jej dojściu do władzy, Dolecińskiemu utnie się pompowanie publicznych pieniędzy w jego twórczość artystyczną za pośrednictwem partnerki życiowej z UM...
Piotrkow powinien zarzadzac przez PiS bo to tylko dajenaszej Polsce i małej ojczyznie normalność.
na razie to obojętne kto będzie, no chyba że jakiś znajomy wystartuje to go poprę i będe na tej stronie go wychwalał
ja również nie wykluczam startu w wyborach więc też proszę mnie liczyć.
Nowy prezydent, nowe pomysły, nowe szanse dla miasta. Jestem ZA !!!
Jedyną zasługą Pani Marleny jako radnej Piotrkowa jest załatwienie sobie pracy w Starostwie po to chyba startowała w wyborach no oczywiście po układach bez naboru apetyt rośnie w miarę jedzenia nie głosuję na takich spolecznikow którzy najpierw dbają o własne interesy to siłę nazywa prawdziwe zaangażowanie spoleczne czyli pro me tłumacz dla siebie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!