Czy to prawda że tegoroczna pielgrzymka poszła w intencji wyboru nowego burmistrza ?
z tego co widziałam to alkohol pije sie tam nieustannie , a to czyjeś imieniny a to ktoś wziął na wszelki wypadek i trzeba wypić bo szkoda żeby się potłukło a rodzice myślą jakie to ich pociechy modlące a tutaj takie kwiatki ...
cola.s dlaczego plujesz.Pielgrzymka to przeżycie religijne,ale to osobista sprawa,oprócz tego jest wydarzeniem perfekcyjnie zorganizowanym,które łączy ludzi a nie dzieli,na ulicach Częstochowy promuje Sulejów, cola.s dlaczego plujesz.
Jesteś żałosny parafianinie z Witowa. Na pielgrzymkę ludzie idą dla swoich intencji nie mieszaj tutaj innych spraw. Troche szacunku dla tych ludzi.
szkoda ze co roku coraz mniej pielgrzymów idzie.. takie czasy...
ale widze ze jest tez rowerowa w Sulejowie - cos sie ruszylo
Trochę tolerancji dla ludzi i ich intencji. Czy w tej intencji o której pisałem nie można iść ? Czy obecny burmistrz zabronił ? Może mamy jakąś dyktaturę ? Ja byłem właśnie w takiej intencji.
parafianin, parafian - a może najzwyklejszy patafian?
Nie wycieraj sobie gęby ani Bogiem, ani burmistrzem.
Swoim komentarzem udowodniłeś, że Boga, to ty raczej w sercu nie masz. Z rozumem jest chyba podobnie. Gdybyś poszedł z intencją, aby Sulejów miał dobre władze i sensownych radnych oraz innych "działaczy" to pewnie bym się nie czepiał.
Bo tych, co odprawiają szopki - zamiast swoim życiem dzień po dniu zaświadczać o miłości do Boga - to nawet nie chce mi się wyśmiewać. To i tak samo w sobie jest i prześmieszne i żałosne...
Nie umoralniaj luzik innych jak sam na innych bzdety w internecie wypisujesz dając tym samym świadectwo o sobie. Nie pouczaj innych jak się mają modlić i w jakich intencjach jak sam masz niewiele wspólnego z Panem Bogiem. Intencja była za nowego burmistrza, a więc mądrego, rozsądnego, wykształconego, nieulegającego wpływom różnych grup interesu, sprawiedliwego,myślącego kategoriami dobra wspólnego, a nie dobra swojego i grupy go otaczającej. Ale u ciebie widać wielki ból, że może taki zostać wybrany kiedyś w Sulejowie.
Jako współtwórca internetowego profilu z którego pochodzą zdjęcia, oraz autor jednego z nich proszę o podanie źródła.
wrzask@onet.eu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!