metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
parafianin z Witowa ~parafianin z Witowa (Gość)25.08.2014 16:10

Czy to prawda że tegoroczna pielgrzymka poszła w intencji wyboru nowego burmistrza ?

133

cola.s ~cola.s (Gość)25.08.2014 19:22

z tego co widziałam to alkohol pije sie tam nieustannie , a to czyjeś imieniny a to ktoś wziął na wszelki wypadek i trzeba wypić bo szkoda żeby się potłukło a rodzice myślą jakie to ich pociechy modlące a tutaj takie kwiatki ...

105

uczestnik ~uczestnik (Gość)25.08.2014 21:55

cola.s dlaczego plujesz.Pielgrzymka to przeżycie religijne,ale to osobista sprawa,oprócz tego jest wydarzeniem perfekcyjnie zorganizowanym,które łączy ludzi a nie dzieli,na ulicach Częstochowy promuje Sulejów, cola.s dlaczego plujesz.

42

qqqq ~qqqq (Gość)25.08.2014 21:56

Jesteś żałosny parafianinie z Witowa. Na pielgrzymkę ludzie idą dla swoich intencji nie mieszaj tutaj innych spraw. Troche szacunku dla tych ludzi.

"parafianin-z-Witowa" napisał(a):

63

matka polka ~matka polka (Gość)26.08.2014 08:05

szkoda ze co roku coraz mniej pielgrzymów idzie.. takie czasy...
ale widze ze jest tez rowerowa w Sulejowie - cos sie ruszylo

81

parafianin z Witowa ~parafianin z Witowa (Gość)26.08.2014 08:24

"qqqq" napisał(a):
Na pielgrzymkę ludzie idą dla swoich intencji nie mieszaj tutaj innych spraw. Troche szacunku dla tych ludzi.

Trochę tolerancji dla ludzi i ich intencji. Czy w tej intencji o której pisałem nie można iść ? Czy obecny burmistrz zabronił ? Może mamy jakąś dyktaturę ? Ja byłem właśnie w takiej intencji.

54

jjj ~jjj (Gość)26.08.2014 09:25

ciemnota...

94

luzik luzikranga26.08.2014 20:32

"parafianin-z-Witowa" napisał(a):
Czy to prawda

parafianin, parafian - a może najzwyklejszy patafian?
Nie wycieraj sobie gęby ani Bogiem, ani burmistrzem.
Swoim komentarzem udowodniłeś, że Boga, to ty raczej w sercu nie masz. Z rozumem jest chyba podobnie. Gdybyś poszedł z intencją, aby Sulejów miał dobre władze i sensownych radnych oraz innych "działaczy" to pewnie bym się nie czepiał.
Bo tych, co odprawiają szopki - zamiast swoim życiem dzień po dniu zaświadczać o miłości do Boga - to nawet nie chce mi się wyśmiewać. To i tak samo w sobie jest i prześmieszne i żałosne...

Komentarz był edytowany przez autora: 26.08.2014 20:44

34

parafianin z Witowa ~parafianin z Witowa (Gość)27.08.2014 07:59

"luzik" napisał(a):

Nie umoralniaj luzik innych jak sam na innych bzdety w internecie wypisujesz dając tym samym świadectwo o sobie. Nie pouczaj innych jak się mają modlić i w jakich intencjach jak sam masz niewiele wspólnego z Panem Bogiem. Intencja była za nowego burmistrza, a więc mądrego, rozsądnego, wykształconego, nieulegającego wpływom różnych grup interesu, sprawiedliwego,myślącego kategoriami dobra wspólnego, a nie dobra swojego i grupy go otaczającej. Ale u ciebie widać wielki ból, że może taki zostać wybrany kiedyś w Sulejowie.

72

wrzask ~wrzask (Gość)27.08.2014 08:48

Jako współtwórca internetowego profilu z którego pochodzą zdjęcia, oraz autor jednego z nich proszę o podanie źródła.
wrzask@onet.eu

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat