Panie Ostrowski.... co pan jeszcze robi w mediach? O panu powinni zapomnieć wyborcy. Koryto się skończyło i teraz pan płacze i próbuje wrócić na "salony". Nigdy w życiu. SLD zostało pochowane i znicz można teraz tylko zapalić na nagrobku tej formacji.
nieuchronnie zmierzamy do zakazanego systemu i jeszcze tylko jednakowe ubrania i już
Ani SLD, ani PO czy PSL nie może już nic zaproponować Polakom co by nie mogło spełnić PiS. Wiec po co przepłacać ? Wystarczy PiS.
Do wyluzuj. Budowanie europejskiego domu? Papież miał na myśli dom chrześcijański,a nie muzułmański.Apelował do Polaków,żeby bronili swoich domów i Matki Ziemi czyli Polski!
Nigdy nie zapomnę SLD w Piotrkowie Tryb. zmarnowanych podpisów na listach dotyczących przeprowadzenia referendum w sprawie wydłużenia wieku emerytalnego. Osobiście zbierałem takie podpisy (mimo iż SLD to nie moja bajka) i dostarczyłem je do Biura Poselskiego SLD - byliście tchórzami. PiS takie listy złożył do sejmu poprzedniej kadencji, które koalicja PO-PSL zmieliła. Polacy dobrze to zapamiętali, i to także procentuje. PiS zmienia Polskę na lepsze dla Polaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!