Następne wybory całkowicie wymiotą lewactwo ze sceny politycznej ,nie pomogą wygrane w aresztach.
Jak PiS pójdzie na "brukselskie salony" to pokażą im gdzie ich miejsce. Pamiętam ówczesną premier Beatę Szydło jak po pamiętnym głosowaniu / tzw. sprawa Tuska/ siedziała samotnie ze łzami w oczach. PiS w Unii nie ma dobrych notowań i może być zmarginalizowany. I żadne pieniądze tych upokorzeń nie załatwią.
Jestem ciekaw ilu przeciwników PIS oddało 500+,trzynastą emeryturę, kupiło dziecku książki do szkoły. Ja poprostu kocham ten naród czysta hipokryzja, to jest właśnie POLAK.
Kupili społeczeństwo na rozdawnictwo. Żal mi ludzi którzy na to się złapali. Argumenty co dała mi tamta władza, zostawcie dla siebie.PO kradło jak dzisiejszy PiS, ale nie rozdawali nie swoich pieniędzy i nie zabierali naszych. Wszyscy płacimy i będziemy płacić skutki populistycznych reform...
Brawo ludzie!! Najważniejsze że Banda po i reszta odniosła porażkę,bo inaczej Polska istniała by za ich rządów tylko wirtualnie,na Jesień Powtórka....z większą siłą.... brawo PiS.tak trzymać.
w pierwszym roku pieniądze się znalazły bo zrezygnowano z zakupu śmigłowców.
następnie zaciągnięto kredyty i wyemitowane obligację w kwocie jakiej nigdy tego nie robiono w Polsce.
Polska staje się państwem socjanym, w krórym nie opłaca się pracować a praca jest traktowana jaki kaprys i dodatek do socjalu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!