Zadupie Polski i Europy. Skoro wybierają gościa od San escobar to świadczy o wykształceniu elektoratu. Teraz Waszczykowski powinien w nagrodę wysłać gratis ich na wakacje do tego pięknego San escobar. Bilety dostępne w każdym biurze podróży na terenie Piotrkow Tryb i okolicy.
Prawda jest taka że ciągle jest nagonka na PiS za rządów PO nie było takiej bezczelnosci opozycji wobec partii rządzącej, to tylko pokazuje jak słaba jest platforma i jak nieudolnie próbuje wrócić na piedestal, Polacy wybrali, praktycznie co drugi z nas głosował na PiS, więc nie wiem w czym problem, jest jak jest ale chociaż teraz nie jesteśmy potulnym pieskiem dla Niemiec i Rosji :)
Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. Kocham moją ojczyznę Polskę. Moje życie nigdy nie było usłane różami. Nigdy przez myśl mi nie przeszło, aby wyjechać z kraju w poszukiwaniu lepszego życia. Zawsze uważałem i nadal uważam, że tu jest moja ojczyzna o którą należy się troszczyć jak o własną matkę. Przykro mi bardzo, że przedstawiciele obecnej opozycji donoszą do UE na Polskę. Od samego początku popieram obecnie rządzących w Polsce. Polska wymaga jeszcze wielkiej naprawy. Jaka będzie nasza ojczyzna zależy od nas samych. Zróbmy teraz wszystko tak aby przyszłe pokolenia nie musiały się za nas wstydzić.
Zwycięstwo PiS jest gwarancją, że Polska nie zejdzie z dobrej drogi rozwoju. W październiku kolejne zwycięstwo i następne cztery lata dobre dla Ojczyzny i rodaków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!