metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)30.05.2019 03:08

Zadupie Polski i Europy. Skoro wybierają gościa od San escobar to świadczy o wykształceniu elektoratu. Teraz Waszczykowski powinien w nagrodę wysłać gratis ich na wakacje do tego pięknego San escobar. Bilety dostępne w każdym biurze podróży na terenie Piotrkow Tryb i okolicy.

33

gość ~gość (Gość)30.05.2019 07:20

Prawda jest taka że ciągle jest nagonka na PiS za rządów PO nie było takiej bezczelnosci opozycji wobec partii rządzącej, to tylko pokazuje jak słaba jest platforma i jak nieudolnie próbuje wrócić na piedestal, Polacy wybrali, praktycznie co drugi z nas głosował na PiS, więc nie wiem w czym problem, jest jak jest ale chociaż teraz nie jesteśmy potulnym pieskiem dla Niemiec i Rosji :)

32

osąd ~osąd (Gość)28.05.2019 23:26

Jestem dumny z tego, że jestem Polakiem. Kocham moją ojczyznę Polskę. Moje życie nigdy nie było usłane różami. Nigdy przez myśl mi nie przeszło, aby wyjechać z kraju w poszukiwaniu lepszego życia. Zawsze uważałem i nadal uważam, że tu jest moja ojczyzna o którą należy się troszczyć jak o własną matkę. Przykro mi bardzo, że przedstawiciele obecnej opozycji donoszą do UE na Polskę. Od samego początku popieram obecnie rządzących w Polsce. Polska wymaga jeszcze wielkiej naprawy. Jaka będzie nasza ojczyzna zależy od nas samych. Zróbmy teraz wszystko tak aby przyszłe pokolenia nie musiały się za nas wstydzić.

1014

entuzjasta ~entuzjasta (Gość)29.05.2019 17:59

Zwycięstwo PiS jest gwarancją, że Polska nie zejdzie z dobrej drogi rozwoju. W październiku kolejne zwycięstwo i następne cztery lata dobre dla Ojczyzny i rodaków.

59

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat