ja się zastanawiam dlaczego w Polsce nie można handlować w niedzielę, nie można założyć własnej apteki, nie można sprzedać ani kupić ziemi rolnej. Dlaczego ogranicza się sprzedaż alkoholu po 22? Dlaczego nie mogę się legalnie napić piwa na grillu nad jeziorem? Dlaczego nie mogę wyrejestrować pojazdu i postawić w garażu na części, tylko muszę go zezłomować? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi.
A wcale nie jest to wina UE, tylko komuchów z PiSu
Powiat piotrkowski, bełchatowskie, Radomskie górą, może dzięki temu większe wsparcie środków a Łódź aut. Na marszałka pan Ziemba, dostał najwięcej głosów.
Zbigniew Ziemba na marszałka województwa. Bardzo mądry i kompetentny człowiek. Region piotrkowski dzięki temu dużo by zyskał.
Do "antyŁÓDZKIE" i do "Też kocham PT". Weźcie się i ogarnijcie. Zgadzam się absolutnie z Kocham PT. Dobry gospodarz to ktoś kto potrafi nie popsuć tego dobrego co zrobił poprzednik oraz zrobić coś pożytecznego z tego co ma (P. Chojniak), nie zadłużając społeczności lokalnej na 500 lat (to między polityka P. Zdanowskiej), bo konsekwencje odczuje całe społeczeństwo spłacając długi. Łódź to kolos na glinianych nogach, wydmuszka z zewnątrz kolorowa wewnątrz pusta. Łódź to niestety najgorzej zarządzana aglomeracja w Polsce niestety za nasze pieniądze (bankrut totalny). Podzielam pomysł PIOTRKÓW STOLICĄ WOJEWÓDZTWA.
Całe szczęście że Ostrowskiego nie ma hah SLD -Sojusz Lewicy Komunistycznej !
skoro władze obejmują złodzieje, to znaczy że w woj. łódzkim można już zacząć kraść bezkarnie. I bardzo dobrze niech kradną, województwo ogłosi upadłość i zniknie ta zaraza.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!