PSL rządziło tyle lat i co zrobili-Nic sprzedali i zniszczyli, im już dziękujemy PIS niech rządzi.
Mnie tylko dziwi kto głosuję nadal na ludzi z peło?Pewnie Ci zadowoleni z podwyżki vatu,wieku emerytalnego i oskubania Polaków z Ofe.Naprawdę powinni niektórym zabrać prawa wyborcze bo to jest kpina.
z Ziemby na święto 100-lecia niepodległości zrobimy ewentualnie marszałka Piłsudskiego a z jego szwagra kasztankę
Ja z żoną zagłosujemy na Marlenę Głowacką żeby Chojniakowi przytrzeć nosa. Do rady miasta nie Chojniak (922) a Marlena Głowacka (1431) zdobyła więcej głosów. I co wy na to?
I bardzo dobrze się stało. Pani Zdanowska i jej elektorat uduszą się zadłużeniem Łodzi. Mam nadzieję że pieniądze z sejmików trafią między innymi do Piotrkowa a nie do zapyziałej stolicy województwa. Piotrków - stolicą województwa trybunalskiego !!!!!!! Tylko tak możemy zerwać pępowinę z Łodzią. Kto za - kciuk w górę. :)
Ziemba na marszałka nie posiada kompetencji jako nauczyciel historii, ale powinni mu zaproponować stanowisko wicemarszałka, a wtedy w Piotrkowie i powiecie odetchniemy z ulgą. Jeśli wróci, jeszcze raz podstawimy mu pojazd ogrodniczy, metalowy na jednym kółku. Cieszymy się z jego mandatu na zasadzie "baba z wozu koniom lżej".
A może zapytacie skąd pani Wężyk-Głowacka miała 160.000 PLN na kampanię wyborczą ?????? Czyż to nie pan Cezary Grabarczyk z PO finansował tę kampanię i miałby zostać wiceprezydentem Piotrkowa Trybunalskiego ??????? Czy ktoś zadał sobie takie pytanie ??????
1. Urząd Marszałkowski do Piotrkowa. 2. Piotrków stolicą województwa - super pomysł !!!!!; ) POPIERAM
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!