co ten p**** ma wspólnego z naszym starym grodem====von z Piotrkowa Tryb ---PISIORZE
Już wiem skąd rano był ten huk nad Trasą Katowicką......
Taki jak bariera dźwięku jest przekraczana!!!!
Z miotły korzystał czy koguta????
http://sklave.manifo.com/
Facet z Warszawy przewodniczącym okręgu! Ten cały PiS razem ze swoim przewodniczącym niech sobie jada do Warszawy. Po co piotrkowianie głosowali na człowieka spoza Piotrkowa? Czas zrobić porządek i z PiS-em i z Macierewiczem. Zapewne piotrkowscy rajcy miejscy (Masiarek, Kozłowski i Gaik)pojechali na wybory do Bełchatowa. Przecież są w koalicji z Chojniakiem a asystent Chojniaka Błażej Cecot to pisior.
Światowej sławy specjalista w dziedzinie badania przyczyn katastrof lotniczych znów nawiedził nasz region,powinni go od razu zamknąć na Czaplinieckiej w pokoju bez klamek.
a wybory to pic na wodę.W Piotrkowie siódmy raz wywalają ludzi prawych z tej niby prawicowej partii.Jeśli nie wiecie o co chodzi to chodzi o mamonę.Prawo i Sprawiedliwość jest w d...żym poważaniu z prawem i sprawiedliwością .Mam wrażenie że zwłaszcza p.Macierewicz to pierwszy szkodnik Polski.Tak się zachowuje jak piąta kolumna.Wydaje mi się że jak w kraju jest rozpierducha to on jest najszczęśliwszy.I wtedy na jego twarzy gości jego słynny uśmiech.Szkoda tych ludzi których wyrzuca się z PiSu.Ale prawica kiedyś się złączy i pokaże prezesowi że dzięki niemu lewica zdobyła popularność.Na prawicy powinna dominować miłość do bliźniego p.Macierewicz ale skąd pan miałby to wiedzieć.KIM PAN JEST o co panu chodzi ?Można się tylko domyślać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!