Już wiem skąd rano był ten huk nad Trasą Katowicką......
Taki jak bariera dźwięku jest przekraczana!!!!
Z miotły korzystał czy koguta????
http://sklave.manifo.com/
Facet z Warszawy przewodniczącym okręgu! Ten cały PiS razem ze swoim przewodniczącym niech sobie jada do Warszawy. Po co piotrkowianie głosowali na człowieka spoza Piotrkowa? Czas zrobić porządek i z PiS-em i z Macierewiczem. Zapewne piotrkowscy rajcy miejscy (Masiarek, Kozłowski i Gaik)pojechali na wybory do Bełchatowa. Przecież są w koalicji z Chojniakiem a asystent Chojniaka Błażej Cecot to pisior.
Światowej sławy specjalista w dziedzinie badania przyczyn katastrof lotniczych znów nawiedził nasz region,powinni go od razu zamknąć na Czaplinieckiej w pokoju bez klamek.
a wybory to pic na wodę.W Piotrkowie siódmy raz wywalają ludzi prawych z tej niby prawicowej partii.Jeśli nie wiecie o co chodzi to chodzi o mamonę.Prawo i Sprawiedliwość jest w d...żym poważaniu z prawem i sprawiedliwością .Mam wrażenie że zwłaszcza p.Macierewicz to pierwszy szkodnik Polski.Tak się zachowuje jak piąta kolumna.Wydaje mi się że jak w kraju jest rozpierducha to on jest najszczęśliwszy.I wtedy na jego twarzy gości jego słynny uśmiech.Szkoda tych ludzi których wyrzuca się z PiSu.Ale prawica kiedyś się złączy i pokaże prezesowi że dzięki niemu lewica zdobyła popularność.Na prawicy powinna dominować miłość do bliźniego p.Macierewicz ale skąd pan miałby to wiedzieć.KIM PAN JEST o co panu chodzi ?Można się tylko domyślać
Możecie pluć ile chcecie na Macierewicza, merytorycznie nie dorównują mu wszyscy z PO razem wzięci. Wreszcie w okręgu ktoś zrobi porządek z wtykami PSLU w PISIE
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!