O rany, jeszcze trochę, a nie będzie możliwości kupienia telefonu... z funkcjami telefonu.
Bzdruy, znam smartfony które mają ponad 5 cali. Nie wiem po co dodatkowa klasyfikacja.
LOL, a kto pamięta telefony z klapką albo z antenką? i choć trwałe były
Do tej pory mówiło się, że do 6 cali to smartfon, od 6 do 7 cali to phablet, a powyżej 7 to tablet. Teraz okazało się że moja 5 calowa słuchawka to phablet. Ciekawe.
dziwna moda na te buble nic nie warte ale za to ma duże możliwosci szpiegowania własciciela .Kupiłem smartfona z wyprzedaży z setke z gwarancja i lezy nieuzywany może przyda się do nawigacji i to wszystko bo te funkcje co ma to ani telefon ani komputer ięcej żadnego smartfona nie kupię bo to szkoda kasy na takie buble
A ja mam nokie X2 00 i nie zamienie jej na zaden srajfon przynajmniej dopoki dziala!
Dzis rypła mi dwa razy na podloge (płytki) - jedyny problem - nieudana rejestracja karty sim :D
Karta wyciagnieta i dziala :D a te srajfony po takim upadku do grobu :D
A ja juz mam nowego Galaxy Note 7 kupiony za gotowke,nie raty.Mozecie mi zadroscic biedaki epi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!