A ja juz mam nowego Galaxy Note 7 kupiony za gotowke,nie raty.Mozecie mi zadroscic biedaki epi
A ja mam nokie X2 00 i nie zamienie jej na zaden srajfon przynajmniej dopoki dziala!
Dzis rypła mi dwa razy na podloge (płytki) - jedyny problem - nieudana rejestracja karty sim :D
Karta wyciagnieta i dziala :D a te srajfony po takim upadku do grobu :D
dziwna moda na te buble nic nie warte ale za to ma duże możliwosci szpiegowania własciciela .Kupiłem smartfona z wyprzedaży z setke z gwarancja i lezy nieuzywany może przyda się do nawigacji i to wszystko bo te funkcje co ma to ani telefon ani komputer ięcej żadnego smartfona nie kupię bo to szkoda kasy na takie buble
Do tej pory mówiło się, że do 6 cali to smartfon, od 6 do 7 cali to phablet, a powyżej 7 to tablet. Teraz okazało się że moja 5 calowa słuchawka to phablet. Ciekawe.
LOL, a kto pamięta telefony z klapką albo z antenką? i choć trwałe były
Bzdruy, znam smartfony które mają ponad 5 cali. Nie wiem po co dodatkowa klasyfikacja.
O rany, jeszcze trochę, a nie będzie możliwości kupienia telefonu... z funkcjami telefonu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!